“Δεν φοβάμαι θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, έχουμε σενάρια για όλα”

Στην τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο και στο αν υπάρχει κίνδυνος αναφέρθηκε ο Δημήτρης Βίτσας. Για το ζήτημα του “θερμού επεισοδίου”, από τη μία μεριά δεν το φοβάμαι, από την άλλη μεριά έχουμε σενάρια για όλα»ανέφερε στον realfm 97.8 ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Όπως ανέφερε ο Δημήτρης Βίτσας «εμείς, ως υπουργείο, κάνουμε ό,τι πρέπει κατ΄ αρχην για να κατοχυρώνουμε την κυριαρχία και την ανεξαρτησία της χώρας μας, ώστε να μπορεί ο ελληνικός λαός και η πολιτική ζωή να προχωράει με ασφάλεια»

Απέκλεισε συζήτηση για μείωση του αφορολόγητου στη παρούσα φάση

Ο ίδιος απέκλεισε συζήτηση για μείωση του αφορολόγητου στην παρούσα φάση τονίζοντας πως τώρα απαιτείται πολιτική λύση για το κλείσιμο της αξιολόγησης χωρίς επιπλέον μέτρα που θα επιβαρύνουν την κοινωνία.

«Στην παρούσα φάση και όπως έχουν τα οικονομικά της χώρας, δεν μπορεί να συζητηθεί αφορολόγητο», τόνισε το κυβερνητικό στέλεχος και πρόσθεσε:

«Το επιχείρημα που βάζουν οι δανειστές είναι ότι το 50% των Ελλήνων δεν πληρώνουν λόγω αφορολόγητου φόρους. Το ίδιο επιχείρημα έχει και το ακριβώς ανάπόδό του, ότι το 50% των Ελλήνων ζει με κάτω από 700 ευρώ τον μήνα. Προσπαθώντας να πετύχουν κάτι, δείχνουν την οικονομική κατάσταση ενός πολύ μεγάλου μέρους του πληθυσμού».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα