Δεσμεύεται η περιουσία του Φώτη Μπόμπολα

To μπλοκάρισμα όλων των τραπεζικών  λογαριασμών αλλά και περιουσιακών του στοιχείων του Φώτη Μπόμπολα διέταξε ο οικονομικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Αθανασίου.Η εντολή του κ. Αθανασίου δόθηκε στο Κέντρο Ελέγχου Φορολογίας Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ).

Η νέα αυτή δυσάρεστη εξέλιξη για τον επιχειρηματία έρχεται λίγες ημέρες μετά από εκείνη με τον Πήγασο, – το δεύτερο μεγαλύτερο εκδοτικό συγκρότημα της Ελλάδας, όπου τέθηκε – από τις αρχές Ιουνίου – σε τροχιά ειδικής εκκαθάρισης αφήνοντας  στον δρόμο 450 εργαζόμενοι του «Εθνους». 

Eρευνάται για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή

Από την έρευνα που διεξάγεται με αντικείμενο την διερεύνηση της πιθανής τέλεσης φοροδιαφυγής σύμφωνα με πληροφορίες προέκυψαν αναντιστοιχίες μεταξύ των εισοδημάτων που δηλώθηκαν από τον επιχειρηματία καθώς και των λογαριασμών του και των περιουσιακών του στοιχείων ύψους 30 εκ. ευρώ.

Μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα, τα στοιχεία θα διαβιβαστούν από το ΚΕΦΟΜΕΠ στον εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, ο οποίος θα τα αξιολογήσει και θα αποφασίσει αν θα ασκήσει διώξεις.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες ημέρες ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για τα δάνεια που έχει λάβει η ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΕ και η έρευνα έχει ανατεθεί στην ανακρίτρια διαφθοράς Βασιλική Μπράτη.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα