Δεύτερη προειδοποίηση από Ινφαντίνο!

Δεύτερη προειδοποίηση μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας απηύθυνε το στέλεχος της UEFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, σε ομιλία του στο φόρουμ της ασιατικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Ο Ιταλός παράγοντας παραβρέθηκε με τον Μισέλ Πλατινί στην εκδήλωση, λέγοντας πως δεν υπάρχουν περιθώρια για συμβιβασμούς. Τουναντίον, υπάρχει διορία μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, προκειμένου να γίνουν οι απαιτούμενες αλλαγές. Ωστόσο, ο Ινφαντίνο εξέφρασε την αισιοδοξία του για συμφωνία με την ελληνική πλευρά, προειδοποιώντας όμως, πως αν χρειαστεί, θα επιβληθεί και ο… άλλος δρόμος!

Το θέμα διέρρευσε στα ΜΜΕ του Μπαχρέιν, όπου διεξάγεται το φόρουμ. Πιο αναλυτικά όσα φέρεται να είπε ο Τζιάνι Ινφαντίνο:

«Υπάρχουν ορισμένα σοβαρά ζητήματα αναφορικά με την οπαδική βία και το στήσιμο αγώνων τα οποία πρέπει να οριοθετήσουμε, αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να καταλήξουμε σε συμφωνία σε αυτό το επίπεδο. Όμως δεν υπάρχει χώρος για συμβιβασμούς. Από τις συζητήσεις που είχαμε, είμαι σίγουρος πως οι αλλαγές θα γίνουν. Όμως αν δεν γίνουν, δεν θα έχουμε άλλη επιλογή, από το να τους αποβάλουμε. Αν ξεπεραστούν οι διορίες, δεν θα μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά.

Υπάρχουν ορισμένα άρθρα στα οποία η κυβέρνηση θέλει να εμπλακεί, τα οποία ξεκάθαρα ανήκουν στα προνόμια της ομοσπονδίας. Αν επιμείνει η Κυβέρνηση και προκύψει νόμος που να εξουσιοδοτεί την κυβέρνηση να ενεργεί με αυτόν τον τρόπο και δεν επιτρέπει στην ομοσπονδία να λειτουργεί ανεξάρτητα, τότε δεν θα έχουμε άλλη επιλογή».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα