Δεύτερο κύμα μεταγραφών ενόψει για Παναθηναϊκό

Τις «μεταγραφικές ενέσεις» που θα προσφέρουν ακόμη περισσότερες εναλλακτικές λύσεις στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου προγραμματίζει το επιτελείο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» έχει δώσει συγκεκριμένες κατευθυντήριες γραμμές, προκειμένου το ρόστερ να συμπληρωθεί με παίκτες ειδικών προσόντων, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο την ποιότητα στη φετινή ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αναστασίου έχει ζητήσει δύο ακραία χαφ που θα διαθέτουν την ικανότητα να πατούν στην αντίπαλη περιοχή και είτε να σκοράρουν, είτε να δημιουργούν τις προϋποθέσεις. Ο τεχνικός των «πράσινων» πιστεύει πως μόνο ο Καλτσάς μπορεί να ανταποκριθεί στον συγκεκριμένο ρόλο, γεγονός που ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα στη διάρκεια της σεζόν.

Ο Αναστασίου θέλει έναν παίκτη για την αριστερή πλευρά και έναν για τη δεξιά. Ο Χάρης Μαυρίας αποτελεί μία λύση για το δεξί άκρο. Οι επαφές με τη Σάντερλαντ συνεχίζονται και αναζητείται η φόρμουλα συμφωνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τελευταία πρόταση των «πράσινων» αφορά στον δανεισμό του παίκτη για έναν χρόνο, με οψιόν αγοράς ένα εκατομμύριο ευρώ για το καλοκαίρι του 2016.

Παράλληλα, ο Γιάννης Αναστασίου έχει ζητήσει από το μεταγραφικό επιτελείο να μεριμνήσει ώστε να υπάρχει έτοιμη λύση σε περίπτωση που παραχωρηθεί με μεταγραφή ο Νίκος Καρέλης. Το ενδιαφέρον για τον διεθνή επιθετικό του «τριφυλλιού» είναι μεγάλο και οι πληροφορίες που φτάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ, είναι ότι σύντομα θα καταφτάσει πρόταση που θα καλύπτει τις αξιώσεις (τέσσερα εκατομμύρια) της διοίκησης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα