Δεύτερο παιδί για τη Μαριάντα Πιερίδη

Έτοιμη να γίνει μητέρα για δεύτερη φορά, δηλώνει η Μαριάντα Πιερίδη. Η δημοφιλής τραγουδίστρια που έχει ήδη έναν υπέροχο γιο τον Νικόλα, μέσα από τη σχέση που έχει εδώ κα έναν χρόνο με τον Δημήτρη Κατριβέση, ένιωσε το μητρικό της ρολόι, να χτυπάει ξανά. Όπως μάλιστα εξήγησε σε συνέντευξή της στο You, πριν από λίγες μέρες υπεβλήθη σε μία γυναικολογική επέμβαση, αφού έχει βάλει μπρος για το δεύτερο παιδί.

Η δικαστική διαμάχη μεταξύ σας ανήκει στο παρελθόν;

Εντάξει, ακόμα δεν έχουν ηρεμήσει τα πράγματα. Υπάρχουν κάποια θέματα που πρέπει να τελειώσουν. Από εκεί και πέρα είναι κάτι που δεν μπορώ να το συζητήσω. Αλλά και πάλι τα πράγματα όσο περνάει ο καιρός παίρνουν τον δρόμο τους. Αυτό που μετράει μόνο είναι να είναι καλά ο Νικόλας, να είναι ευτυχισμένος και να μην έχει προβλήματα λόγω του χωρισμού των γονιών του.

Αισθάνομαι ότι από τότε που γνώρισες τον Δημήτρη είσαι πιο κοντά από ποτέ στο να τολμήσεις έναν ακόμα γάμο…

Όχι αυτό δεν ισχύει και δεν έχει να κάνει με τον σύντροφό μου. Από τη φύση μου δεν σκέφτομαι το γάμο. Βέβαια ποτέ δεν λέω ποτέ… Μερικά πράγματα απλώς προκύπτουν.

Ένα ακόμα παιδί θα ήθελες τώρα;

Ναι θα ήθελα πάρα πολύ ένα δεύτερο παιδί! Μόλις έκανα και μία γυναικολογική εξέταση για να μπορέσω να μείνω ξανά έγκυος σε έναν χρόνο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα