Δημήτρης Περιπάνος: Τι αποκαλύπτει για τη σχέση του με τον Γιάννη Πάριο

 

 

Μια ιδιαίτερη σχέση έχει ο Δημήτρης Περίπανος με τον Γιάννη Πάριο. Ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής, με καταγωγή από την Πάρο όπως και ο τροβαδούρος του έρωτα, ανέκαθεν τον είχε ως πρότυπο και όταν την  πρώτη φορά του χτύπησε την πόρτα του καμαρινιού του, αναπτύχθηκε μεταξύ τους μία δυνατή φιλία. Ο Δημήτρης Περιπάνος, που πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι «Γιορτάζω Απόψε,  σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πατρίς», εξομολογήθηκε όλα αυτά που τον έχει συμβουλεύσει ο έμπειρος τραγουδιστής, αλλά και τι τίτλο έχει το τραγούδι που γράφει για εκείνον.

 

Έχεις μια μεγάλη αδυναμία στον Γιάννη Πάριο. Τι σε συμβούλευσε στην συνάντησή σας πριν από καιρό ;

 

Έχω πάρα πολύ μεγάλη αδυναμία! Είναι ένας απίστευτος καλλιτέχνης με ήθος,αξιοπρέπεια και με μια τεράστια καριέρα. Αυτό που με συμβουλεύει κάθε φορά είναι να είμαι ο εαυτός μου και ποτέ να μην αλλάξω για κανένα λόγο και ειδικά μέσα στον χώρο του τραγουδιού και της νύχτας. Να μην σταματάω να δουλεύω και να εξελίσσομαι και σαν άνθρωπος αλλά και σαν τραγουδιστής,γιατί η οκνηρία και η εύκολη βολή φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά και ζητούμενα.

 

Με ποιό τραγούδι του Γιάννη Πάριου πέφτεις στα πατώματα ;

 

”Στο κάτω κάτω της γραφής”. Για μένα αυτό το τραγούδι έχει ιδιαίτερη σημασία,διότι αναφέρεται στην εκμηδένιση του εγωισμού μέσα στον έρωτα. Μπορεί να οδηγηθείς στην καταστροφή, στην κατακερμάτιση του ”εγώ” επειδή αγαπάς έναν άνθρωπο. Όταν τα συναισθήματα είναι τόσο δυνατά ο εγωισμος και η φιλαυτία εξαφανίζονται.

 

Μια συνεργασία μαζί του είναι ένα όνειρο ζωής ;

 

Φυσικά και είναι όνειρο ζωής. Ο Γιάννης Πάριος είναι ένα ολόκληρο σχολείο και αυτό το επιβεβαιώνουν η τεράστια καριέρα του,τα αμέτρητα τραγούδια του,η ασύγκριτη φωνή του,οι άπειρες συνεργασίες,το ήθος και η αξιοπρέπεια που προανέφερα και φυσικά η διάρκειά του στο χρόνο.

 

  Κατάγεστε και οι δύο από την Πάρο. Άν έγραφες ένα τραγούδι για τον Γιάννη Πάριο τι τίτλο θα του έδινες ;

 

Καταγόμαστε και οι δύο από την πανέμορφη Παροικιά. Άν έγραφα, όμως,ένα τραγούδι για τον Γιάννη Πάριο δεν θα έγραφα κάτι σχετικό με την Πάρο, αλλά για τον έρωτα. Μιλάμε για τον πιο ερωτικό τραγουδιστή, ο οποίος με τα τραγούδια του υμνεί τον έρωτα, την αγάπη αλλά και τον πόνο, τη μοναξιά. Ένας τίτλος που θα μπορούσα να δώσω σε τραγούδι για τον μεγάλο αυτόν ερμηνευτή θα ήταν ” Η μοναξιά όταν σε ερωτευτεί” …

12310662_835117339941525_1237822729098744941_n

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα