Δημιουργία e-shop από τη Forthnet

Σε συνέχεια του λανσαρίσματος του e-shop του nova.gr, τώρα και οι επισκέπτες του Forthnet αποκτούν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικά τις αγορές τους μέσα από οποιαδήποτε συσκευή (pc, laptop, tablet ή smartphone).

Με στόχο την καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η Forthnet δημιούργησε το e-shop του Forthnet.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με μόνο 4 πολύ απλά βήματα, ο χρήστης μπορεί να ολοκληρώσει την αγορά της υπηρεσίας internet και τηλεφωνίας που επιθυμεί, ενώ παράλληλα λαμβάνει ενημερωτικό email με την παραγγελία του, και το προσωπικό της Forthnet επικοινωνεί άμεσα μαζί του για επιβεβαίωση και ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Το νέο e-shop του Forthnet  προτείνει πρόσθετες δυνατότητες στον πελάτη, ανάλογα με τις επιλογές του κάθε χρήστη και τη διαθέσιμη τεχνολογία στην περιοχή του, εκτελώντας αυτόματο έλεγχο της διαθεσιμότητας των υπηρεσιών. Είναι ιδιαίτερα φιλικό προς τον χρήστη και ενημερώνεται καθημερινά με όλες τις τρέχουσες εξειδικευμένες διαδικτυακές προσφορές, όπως η ισχύουσα, που κάνει δώρο, σε κάθε αγορά Forthnet 2Play Απεριόριστα μέσω e-shop, 12 ώρες κλήσεις προς όλα τα κινητά, κάθε μήνα, για πάντα!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα