Δημόσια διαβούλευση για τα λιμάνια

Στη διενέργεια διαβούλευσης με όλους τους φορείς που εμπλέκονται στη λειτουργία των λιμανιών, προχωρά το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών.

Στόχος, όπως αναφέρει η ανακοίνωση είναι η διόρθωση χρόνιων δυσλειτουργιών και η εμπέδωση μιας νέας αναπτυξιακής δυναμικής στα λιμάνια.

Έτσι, με έγγραφό του ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, προσκαλεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς διαχείρισης, τις δευτεροβάθμιες ενώσεις λιμένων, συνδικαλιστικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς, επιμελητήρια και γενικά διαχειριστές, παρόχους και χρήστες λιμενικών υπηρεσιών, να συμμετάσχουν στη δημόσια διαβούλευση, που θα διαρκέσει έως τις 7 Ιουλίου, απαντώντας στο ερωτηματολόγιο που τους επισυνάπτεται.

Παραλλήλως το Υπουργείο καλεί τους φορείς να καταχωρήσουν τις απόψεις τους στην ειδική ιστοσελίδα της Ανοικτής Διακυβέρνησης και στη διεύθυνση: www.opengov.gr/ynanp_ggllpne_limeniki_diakivernisi

Στην περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι συναντήσουν τεχνικά προβλήματα, μπορούν να στείλουν τις απόψεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dlpb@yna.gov.gr

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα