Δημόσια κόντρα Καμμένου με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας

Δημόσιες διαστάσεις πήρε πλέον η κόντρα του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο μετά τις δηλώσεις του πρώτου για «ρουσφέτια» και την απάντηση του δεύτερου για «έλλειψη σοβαρότητας».

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ και στην εκπομπή «Αυτοψία» του Alpha, ο κ. Καμμένος είπε μεταξύ άλλων: «Έχω δεχθεί και επιθέσεις περίεργες από ανθρώπους που είχαν μάθει να λειτουργούν με το ρουσφέτι. Ο μητροπολίτης Μεσσηνίας ας πούμε μου επιτίθεται συνεχώς διότι εγώ τα τετράδια με τα ρουσφέτια που μου έστελνε δεν τα ικανοποιώ. Οι άλλοι το κατάλαβαν, αυτός όχι και αποφάσισε να επιτίθεται στον υπουργό Εθνικής Αμυνας, γιατί θέλει να έχει τρία στρατόπεδα και ένα βιβλίο ρουσφέτια. Ε αυτό δεν γίνεται».

Λίγες ώρες αργότερα ο Μητροπολίτης απάντησε με δήλωση στα τοπικά ΜΜΕ και η οποία αναφέρει: «Με όσα ανέφερε και με τα επιχειρήματα που ανέπτυξε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, στην εκπομπή «ΑΥΤΟΨΙΑ» του Τηλεοπτικού Σταθμού ALPHA, της 16ης Μαΐου 2017, σχετικά με το πρόσωπο του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, επιβεβαιώνει για μία φορά ακόμα το έλλειμμα σοβαρότη­τας, λόγων και έργων που τον χαρακτηρίζουν.

Μοναδικό και αποκλειστικό κριτήριο του ενδιαφέροντος και των ενεργειών του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσσηνίας είναι το καλό, η πρόοδος και η ευημερία του ποιμνίου του και της τοπικής κοινωνίας. Στον κύριο Υπουργό απλά υπενθυμίζουμε τη λαϊκή ρήση “τα στερνά τιμούν τα πρώτα”».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα