ΔΗ.ΣΥ: Να ενημερώσει τη Βουλή ο Τσακαλώτος για τις δεσμεύσεις

Επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών με την οποία ζητά ενημέρωση για το σύνολο των δεσμεύσεων που ανέλαβε η κυβέρνηση έναντι του ΔΝΤ, κατέθεσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννης Κουτσούκος.

Στην ερώτησή του ο κ. Κουτσούκος αναφέρει ότι «η Βουλή παραμένει χωρίς επίσημη ενημέρωση για τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει και αναλαμβάνει συνεχώς η κυβέρνηση έναντι των εταίρων και δανειστών» και επισημαίνει ότι αναπάντητη μένει και άλλη ερώτηση που είχε καταθέσει τον περασμένο Μάιο, από κοινού με τον Βασίλη Κεγκέρογλου. Παραλλήλως ζητά από τον υπουργό να προσκομίζει και τα σχετικά έγγραφα.

Ο κ. Κουτσούκος επικαλείται πρόσφατα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία η κυβέρνηση καλείται, ενόψει της τρίτης αξιολόγησης, να υλοποιήσει 113 προαπαιτούμενα, αλλά και δημοσιογραφικές πληροφορίες που αναφέρονται σε 21 νέες δεσμεύσεις, οι οποίες συμπεριλαμβάνονται στην επιστολή προς το ΔΝΤ, την οποία υπογράφουν ο πρωθυπουργός, ο υπουργός Οικονομικών και ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα