Διάσταση απόψεων μεταξύ Football και Super League!

Στον αστερισμό της… ρήξης βρίσκεται ολόκληρη η χώρα και οι δύο ποδοσφαιρικές λίγκες δεν θα μπορούσαν να εξαιρεθούν από τη… μόδα των τελευταίων μηνών!

Η επαφή της Football League και της Super League για τον αριθμό των ομάδων που θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της περιόδου 2017-2018 δεν κατέληξε σε συμφωνία, γεγονός που μεταφράστηκε ποικιλοτρόπως από τους παράγοντες.

Ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος πρότεινε τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 14 ομάδες, από τις οποίες η τελευταία θα πέφτει απευθείας στη Football League, ενώ η 13η θα δίνει μπαράζ με τη 2η της Football League.

Ο Σπύρος Καλογιάννης από την πλευρά του θεώρησε πως το συγκεκριμένο πλάνο δεν εξυπηρετεί την κατηγορία του και αντιπρότεινε τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 16 ομάδες, από τις οποίες θα υποβιβάζονται δύο και θα ανεβαίνουν αντιστοίχως δύο.

Οι δύο άνδρες αναμένεται να ανανεώσουν το ραντεβού τους για τις αμέσως επόμενες μέρες, καθώς η συμφωνία για τη σύνθεση των πρωταθλημάτων είναι κρίσιμη για την τελική σύμβαση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα