Σίλντενφελντ: “Δεν αρκεί να είσαι ο καλύτερος στο γήπεδο”

Την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος άδραξε ο Κροάτης αμυντικός του Παναθηναϊκού, Γκόρντον Σίλντενφελντ, προκειμένου να ταξιδέψει στο Ζάγκρεμπ και να δει την οικογένειά του, κάνοντας δηλώσεις στα κροατικά ΜΜΕ, στα οποία έκανε αναφορά και στον… Βαγγέλη Μαρινάκη!

Ο διεθνής αμυντικός μίλησε τόσο στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, όσο και στο συμβόλαιό του:
«Όλοι ελπίζουμε ότι η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί και ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα επανέλθουμε σε αγωνιστική δράση. Όποτε έχω την ευκαιρία ταξιδεύω στο Ζάγκρεμπ, προκειμένου να βλέπω τη σύζυγο και τα παιδιά μου.

Η μεγάλη μου κόρη ξεκίνησε στο σχολείο και θα ήταν πολύ δύσκολο να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον. Όταν τους δίνεται η ευκαιρία, ταξιδεύουν και εκείνοι στην Αθήνα. Προς το παρόν έτσι λειτουργούμε. Θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια. Αν όλα πάνε καλά και ανανεωθεί το συμβόλαιό μου, τότε η οικογένειά μου θα μεταφερθεί στην Ελλάδα.

Σαν αθλητές θέλουμε να κερδίζουμε στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, δεν ανταποδίδονται όλες οι προσπάθειές μας. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο Μαρινάκης, είναι ο απόλυτος άρχοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι το άλφα και το ωμέγα και είναι ολοφάνερο ότι δεν αρκεί να είσαι ο καλύτερος μόνο μέσα στο γήπεδο».

Ο Σίλντενφελντ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό και ζητάει δύο χρόνια συμβόλαιο, ώστε να αποκτήσει τη δυνατότητα να οργανώσει τις υποθέσεις της οικογένειάς του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα