Διαμαρτύρεται… προκαταβολικά ο Κούγιας!

Την… προκαταβολική διαμαρτυρία του προέδρου της Λάρισας Αλέξη Κούγια προκάλεσε ο ορισμός του βοηθού διαιτητή Χρήστου Βεργέτη στον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο.

Μάλιστα η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει ότι ο συγκεκριμένος ρέφερι έχει αδικήσει στο παρελθόν ακόμα και την ομάδα… Νέων των Θεσσαλών, επισημαίνοντας πως συνδέεται συγγενικά με τον προπονητή του Αστέρα Τρίπολης Στάικο Βεργέτη.

«Ο Βεργέτης υπήρξε ο αποκλειστικά υπαίτιος της ήττας της ΑΕΛ στον αγώνα Α’ γύρου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, όπου ανέκοψε τους ποδοσφαιριστές μας με τρία ανύπαρκτα οφσάιντ, ενώ το σκορ του αγώνα ήταν 1-1 και ήθελε 20 λεπτά να λήξει.

Ο ίδιος την αμέσως επόμενη Κυριακή ήταν διαιτητής στον αγώνα των Κ20 Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ , όπου η ΑΕΛ κέρδιζε 0-2 στο πρώτο ημίχρονο και αυτός με πρωτοφανείς διαιτητικές υποδείξεις οδήγησε την ομάδα μας σε ήττα, με αποτέλεσμα η ομάδα μας να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση διαμαρτυρίας και είχε και εντονότατο επεισόδιο με τον κ. Κούγια» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των «βυσσινί».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα