Διαφορά Στάνκοβιτς με Παναθηναϊκό

Ο Βόισλαβ Στάνκοβις επιβεβαίωσε την πρόταση του Παναθηναϊκού, αλλά αποκάλυψε πως δεν τον καλύπτει και πως βρίσκεται σε επαφή με την ισπανική Μπέτις.

Σε δηλώσεις του στα σερβικά ΜΜΕ, ο στόπερ της Παρτιζάν Βελιγραδίου αναφέρθηκε στην υπόθεση της μεταγραφής του, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Ο Παναθηναϊκός έμεινε αρκετά ικανοποιημένος βλέποντας τα παιχνίδια μου, αλλά δεν συμφωνήσαμε στο οικονομικό. Δεν θα διαλέξω ανάμεσα σε Ισπανία ή Ελλάδα, αλλά την καλύτερη προσφορά. Περιμένω να μου προσφέρουν ένα μεγαλύτερο ποσό. Είμαι 27 χρονών, δεν είμαι νέος ποδοσφαιριστής και πρέπει να σκεφτώ τη ζωή μου.

Η Μπέτις είναι μία ομάδα με μεγάλη παράδοση και έχει τη φιλοδοξία να επιστρέψει στην Primera την επόμενη σεζόν. Θα ήθελα να είμαι μέλος μίας τέτοιας ομάδας. Το ισπανικό ποδόσφαιρο έχει ένα επίπεδο πολύ υψηλό και είμαι σίγουροw ότι και στη Segunda υπάρχουν ομάδες και αναμετρήσεις με ποιότητα. Υπάρχουν επαφές με την Μπέτις, μίλησαν μαζί μου και με τον μάνατζέρ μου και ακόμη το κάνουν. Τους είπαμε τις απαιτήσεις μας και είμαστε στην αναμονή μίας απάντησης, συγκεκριμένα την επόμενη εβδομάδα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα