Διαψεύδει τώρα τα «περί γερμανικού κρατιδίου» ο Μουσταφά

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η αποκάλυψη του θέματος από τον Ανδρέα Λοβέρδο ο  Συριζαίος βουλευτής Μουσταφά Μουσταφά διαψεύδει τώρα τις δηλώσεις του που  περιλήφθηκαν στο πρωτοσέλιδο άρθρο της εφημερίδας STAR Τουρκίας και μεταδόθηκαν από τον αντίστοιχο τηλεοπτικό σταθμό.

Όπως ανέφερε σε ερώτησή του προς την Κυβέρνηση ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο τουρκικός τηλεοπτικός σταθμός StarTv μετέδωσε πως ο Βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι «η Αθήνα είχε αποφασίσει την έκδοση των πραξικοπηματιών ωστόσο η Γερμανία το εμπόδισε».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα πάντα με το StarTV, φέρεται να είπε επίσης ότι «η οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε κρατίδιο της Γερμανίας. Το Βερολίνο εμπόδισε την έκδοση των μελών της FETÖ. Δεν αντέχαμε τις πιέσεις της Τουρκίας, αλλά αν τους στέλναμε αυτό θα ενοχλούσε την Γερμανία».

Σήμερα πάντως με δήλωσή του ο Μουσταφά Μουσταφά υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με τα δημοσιεύματα.

«Δηλώνω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδεμία σχέση έχω με όσα γράφονται στο πρωτοσέλιδο άρθρο της εφημερίδας STAR Τουρκίας στο φύλο της 30ης Ιουνίου 2017.Είναι ολοφάνερο ότι τα γραφόμενα δεν ταιριάζουν με κανένα τρόπο ούτε με τον χαρακτήρα μου, ούτε με την πολιτική μου διαδρομή, την ιδεολογία μου και τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύομαι. Καταγγέλλω με αποτροπιασμό την εμπλοκή του ονόματός μου σε ένα τέτοιο λιβελλογράφημα. Θα υπερασπισθώ με όλους τους τρόπους τον πολιτικό μου χώρο, την τιμή και την υπόληψή μου», ήταν η απάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα