Δια χειρός (και) Γραμμένου η τιμωρία

Με χθεσινή απόφασή της η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ υποχρεώνει την ΑΕΚ να δώσει χωρίς κόσμο τα δύο επόμενα παιχνίδια της σαν γηπεδούχος στο ΟΑΚΑ, εφαρμόζοντας για πρώτη φορά το άρθρο 15 παρ. 2 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) που αφορά στο άναμμα καπνογόνων και πυρσών στις εξέδρες.

Η συγκεκριμένη διάταξη προστέθηκε στο καταστατικό της ΕΠΟ στη Γενική Συνέλευση της 30ής Ιουνίου επί Προσωρινής Διοίκησης και ψηφίστηκε από το σύνολο των παρευρισκόμενων. Η υπέρμετρη αυστηρότητα του νέου αυτού κανονισμού συζητήθηκε στις 23 Αυγούστου στην πρώτη συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. της ομοσπονδίας που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 18ης Αυγούστου, ήταν όμως αδύνατο να αλλάξει από τη στιγμή που το νέο πρωτάθλημα είχε ήδη αρχίσει. Γι’ αυτό και ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος ζήτησε από τους αθλητικούς δικαστές να είναι πιο ελαστικοί πάνω σε υποθέσεις που αφορούν αυτή τη διάταξη, αφού από την επόμενη περίοδο δεν θα ισχύει.

Δηλαδή με λίγα λόγια ο Βαγγέλης Γραμμένος ως πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας ψήφισε – όπως και όλοι οι άλλοι – το επίμαχο άρθρο και αφού εξελέγη πρόεδρος (18/8) μετά από 5 μέρες (23/8) διαπίστωσε ότι είναι υπέρμετρα σκληρό!!!

Βέβαια στις 30/6 είχε στο μυαλό του πως θα εκλεγεί πρόεδρος της ΕΠΟ, ενώ στις 23/8 ως πρόεδρος κατάλαβε την γκάφα του εις βάρος των ομάδων. Τόσο καλά…

Να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη, όταν τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ, αφού να γίνει… εκκλησία η θύρα 4 μάλλον είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο. «Το διοικείν εστί προβλέπειν» κύριε πρόεδρε. Δεν το μάθατε στη Νομική;

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα