Διευθυντής τράπεζας υπεξαίρεσε χρήματα από το εφάπαξ δύο συγγενών του

Άμα έχει τέτοιους συγγενείς… Πιο συγκεκριμένα πρώην διευθυντής τράπεζας εξαπατούσε και στενά του άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον (συγγενείς πρώτου βαθμού)  μετά την υποβολή 4 μηνύσεων, για σωρεία αδικημάτων, που φέρεται ότι τέλεσε σε βάρος 12 πελατών κεντρικής τράπεζας της Ρόδου.

Ο τραπεζικός διευθυντής φέρεται συγκεκριμένα να έχει υπεξαιρέσει χρήματα από το εφάπαξ δύο συγγενών του, ενώ η αποκάλυψη της συγκεκριμένης δράσεώς του έγινε μετά από δημοσίευμα της «δημοκρατικής», που τους κίνησε υποψίες.

Οι συγγενείς του φέρονται συγκεκριμένα να έχουν πέσει θύματα υπεξαίρεσης ποσού 138.000 ευρώ, που αποταμίευσαν, αφού βγήκαν στη σύνταξη.

Το θέμα ερευνούν ήδη επιθεωρητές της τράπεζας καθώς οι συγγενείς του έχουν υποβάλει αίτημα για να τους χορηγηθούν κινήσεις των τραπεζικών τους λογαριασμών τόσο στην τράπεζα, που εργαζόταν ο καταγγελλόμενος όσο και σε προηγούμενη, η οποία απορροφήθηκε από την πρώτη, στην οποία κατείχε την ίδια θέση.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ των θυμάτων του τραπεζικού διευθυντή συγκαταλέγεται και ένας 67χρονος διακεκριμένος ομογενής, καθηγητής οικονομικών, που διαμένει μονίμως στο Λονδίνο.

Ο 67χρονος ομογενής έχει αναθέσει τη διεκπεραίωση των υποθέσεών του στο νησί σε δύο στενούς φίλους του, έναν πολιτικό μηχανικό, που εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία κι έναν δημοτικό υπάλληλο, που επί σειράν ετών ήταν προϊστάμενος σε νευραλγική θέση υπηρεσίας στον Δήμο Ρόδου.
Με το που ξέσπασε το σκάνδαλο, οι τελευταίοι ενημερώθηκαν ότι έχουν απολεσθεί περίπου 368.000 Στερλίνες Αγγλίας από προθεσμιακή του κατάθεση, ο τίτλος της οποίας, όπως φέρεται να έχει προκύψει, είναι πλαστός.

Από τις μέχρι τώρα έρευνες φέρεται ακόμη να έχει προκύψει ότι έχουν απωλεσθεί σε χρόνο πρίν το 2013 ακόμη 238.000 ευρώ, τα οποία σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν, πρέπει να έχουν «επενδυθεί» από τον καταγγελλόμενο σε αγορά ακινήτου!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα