Δικαστικός πόλεμος με την πρώην σύζυγό του: Στην επίθεση περνάει ο Ζαζόπουλος

 

Της Σπυριδούλας Κάμπου Ζαράγκα

Μέχρι να φτάσει να εκδοθεί το διαζύγιο, ζώντας συμβατικά για πολλά χρόνια για χάρη των παιδιών, αντάλλαξαν μεταξύ τους πολλές αγωγές.

Η πρώην σύζυγός του Μαριάννα Χειμαργιού, με την οποία απέκτησαν δύο πανέμορφες κόρες, 10 και 8 ετών σήμερα, διεκδικούσε μεγάλο μερίδιο από τη περιουσία που απέκτησαν κατά τη διάρκεια του γάμου τους, εκ των οποίων και μία πολυτελής μονοκατοικία. Ο Αλέκος Ζαζόπουλος, αν και πολλές φορές η ενδοοικογενειακή του κόντρα έφτασε να δει τα φώτα της δημοσιότητας, έκανε ότι μπορούσε για να την κρατήσει κρυφή, ενώ ποτέ δεν βάλθηκε κατά της μητέρας των παιδιών του, σεβόμενος τα παιδιά του, αναφέρουν άνθρωποι του περιβάλλοντός του.

Αυτή τη φορά όμως, ο λαϊκός τραγουδιστής δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει πίσω, αφού πρόσφατη συνέντευξη της πρώην συζύγου του στην «Εσπρέσσο», ξεχείλισε το ποτήρι της οργής του.

Όπως εξομολογείται στην «Α», στενός του συνεργάτης, ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά εναντίον της, μετά τις και της κατηγορίες που εξαπέλυσε δημόσια εις βάρος του, ότι την απατούσε όσο ήταν παντρεμένοι, με τη γυναίκα που παντρεύτηκε έναν χρόνο μετά την έκδοση του διαζυγίου τους, και με την οποία απέκτησε έναν ακόμη παιδί.

Το πρώην ζευγάρι θα συναντηθεί σύντομα στις δικαστικές αίθουσες για το θέμα της διατροφής, όχι γιατί ο τραγουδιστής δεν είναι σωστός στις υποχρεώσεις του, το αντίθετο μάλιστα, είναι συνεπέστατος καθόλα και πολύ περισσότερο στις πατρικές του υποχρεώσεις απέναντι στην κόρη του, αλλά γιατί θα ζητήσει από το δικαστήριο να διαχειρίζεται εκείνη καθόλα τα χρήματα που τους δίνει ως διατροφή.

Μία δικαστική ένσταση της πρώην συζύγου του όμως, που ο Αλέκος Ζαζόπουλος, όπως εξηγεί ο συνεργάτης του, είναι κατηγορηματικά αντίθετος στο να την αποδεχτεί, όντας έτοιμος να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της, στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει να μην αναφερθεί ξανά στο όνομά του, με σκοπό να προφυλάξει τη ψυχική ηρεμία των κορών του, που είναι σε ηλικία πλέον και καταλαβαίνουν τα πάντα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα