Διοργάνωση ECAMS Διεθνούς Master Course από το ABH Medical Group!

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 24-26 Ιουλίου 2015, το Διεθνές Master Course για τη 4D VASER LIPO, από το ABH Medical Group σε συνεργασία με το European College of Aesthetic Medicine.

Κατά τη διάρκεια του 3ήμερου εντατικού εκπαιδευτικού σεμιναρίου, οι πλέον επιφανείς και εξειδικευμένοι πλαστικοί χειρουργοί από όλο τον κόσμο είχαν την ευκαιρία να επεκτείνουν τις γνώσεις τους στις νέες high definition τεχνικές λιπογλυπτικής σώματος, αλλά και να λάβουν πιστοποίηση για τη 4D VASER LIPO, την επιτομή στη λιπογλυπτική σώματος.

Παρουσιάστηκαν όλες οι νέες εξελίξεις στη λιπογλυπτική σώματος, με την «έξυπνη» 4D λιποαναρρόφηση να επιτρέπει, ταυτόχρονα με τη λιποαναρρόφηση τη δημιουργία γραμμώσεων και καμπύλων σε όλο το σώμα, καθώς και τη φυσική προβολή των μυών και τη φυσική κίνηση των μυϊκών ομάδων.

Το λίπος αφαιρείται προσεκτικά, το σώμα σμιλεύεται με λιπογλυπτική, εγχέοντας λίπος όπου είναι απαραίτητο. Έτσι γίνεται δυνατή η πρόσθεση όγκου και ο τονισμός του υφιστάμενου μυϊκού συστήματος ώστε να διαμορφωθεί γράμμωση και το επιθυμητό σχήμα. Λιποαναρρόφηση και λιπογλυπτική γίνονται ένα και μπορούν να εφαρμοστούν στον ίδιο χρόνο τόσο συνδυαστικά, όσο και μεμονωμένα.

Το ABH Medical Group πρωτοπόρησε για άλλη μια φορά καθώς επιπλέον της εκπαίδευσης σε θεωρητικό επίπεδο στις εγκαταστάσεις του ABH Medical Group από τον παγκοσμίως κορυφαίο πλαστικό χειρουργό και εφευρέτη στη 4D VASER LIPO, Δρ. Alfredo Hoyos, προσέφερε και πρακτική εξάσκηση σε χειρουργεία συνεργαζόμενου νοσοκομείου από τον επιφανή πλαστικό χειρουργό Δρ. Αθανάσιο Αθανασίου.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα