Διπλός περιοριστικός όρος στον Σταθόπουλο!

Μαραθώνια αποδείχθηκε η απολογία του πρώην αντιπροέδρου της ΕΠΟ, Αριστείδη Σταθόπουλου στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, αποτέλεσμα της οποίας ήταν η επιβολή διπλού περιοριστικού όρου στον παράγοντα της Ομοσπονδίας.

Ο Αριστείδης Σταθόπουλος εισήλθε στο γραφείο του ανακριτή το πρωί της Τετάρτης (3/6) και αποχώρησε μετά από πέντε ώρες (!). Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι οι εξής: α) της συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης
β) ηθική αυτουργία σε απάτη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και
γ) απόπειρα εκβίασης κατά συνήθεια και κατ΄ επάγγελμα.

Μετά την απολογία του, μετακινήθηκε στο γραφείο του εισαγγελέα, ο οποίος αποφάσισε, από κοινού με τον ανακριτή, την απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα και την απαγόρευση ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο, έως ότου εκδικασθεί η υπόθεση σύστασης εγκληματικής οργάνωσης. Ως εκ τούτου, ο Αριστείδης Σταθόπουλος θα πρέπει να παραιτηθεί από τον ρόλο του στην ΕΠΟ, αλλά και στην ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Τους ίδιους περιοριστικούς όρους είχε επιβάλλει ο εισαγγελέας και στον πρώην πρόεδρο της ΚΕΔ, Γιώργο Δούρο.

Από το γραφείο του ανακριτή αναμένεται να περάσουν τις επόμενες μέρες και οι ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής (5/6), ο Θόδωρος Κουρίδης (8/6), ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης και οι παίκτες της Βέροιας, τους οποίους κάλεσε ο ειδικός ανακριτής για το πολύκροτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βέροια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα