Δολοφονήθηκαν γιατί έκαναν σεξ χωρίς να είναι παντρεμένοι!

Το μέγα… αμάρτημα να κάνουν σεξ χωρίς να έχουν πρώτα παντρευτεί διέπραξαν μια κοπέλα και ένα νεαρό άνδρας στη Μοσούλη του Ιράκ, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο από τα χέρια φανατικών οπαδών του Ισλαμικού Κράτους (ISIS).

Με κάθε καινούργιο έγκλημά τους να ξεπερνάει σε αγριότητα το προηγούμενο, οι τζιχαντιστές συνέλαβαν το «ύποπτο» ζευγάρι, απήγγειλαν την «κατηγορία» περί προγαμιαίων σχέσεων και κατέληξαν στην εξωφρενική ετυμηγορία, που ήταν –τι άλλο;- ο θάνατος δια λιθοβολισμού σε μία πλατεία!

stone

Και αυτό συνέβη τηρώντας το μακάβριο πρωτόκολλο: πριν από τη δολοφονία, ένας οπαδός του ISIS απήγγειλε δια μικροφώνου το κατηγορητήριο, ενώ στη συνέχεια ένα άνδρας με άσπρη γενειάδα και ονόματι Αμπού Ανσάρ αλ-Aνσάρι ανακοίνωσε την ποινή. Υπενθυμίζεται ότι η μοιχεία –εν προκειμένω οι σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ αγάμων– απαγορεύεται από το νόμο της Σαρία και τιμωρείται με θάνατο.

Capture04

Capture

Το δε σκηνικό τη δολοφονίας παρέπεμπε σε ρωμαϊκή αρένα και βαρβαρικό σόου, καθώς το ζευγάρι οδηγήθηκε στην πλατεία της Μοσούλης έχοντας δεμένα τα μάτια και τα χέρια, ενώ μπροστά στους «θεατές»-δολοφόνους είχαν συγκεντρωθεί σωροί από πέτρες. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι μεταξύ του πλήθους που ζητωκραύγαζε ήταν και μία ομάδα νεαρών γυναικών, καθώς μικρά αγόρια, που είχαν σκαρφαλώσει στους ώμους των πατεράδων τους, προφανώς για να έχουν καλύτερη… θέα! Μετά την εκτέλεση, το σώματα των δύο θυμάτων φωτογραφήθηκαν καθώς κείτονταν σε μια λίμνη αίματος.

Capture02

Capture03

Από τον Ιούνιο του 2014 ως και τον φετινό Ιανουάριο, το συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (SOHR) αναφέρει ότι 15 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων εννέα γυναίκες, έχουν εκτελεστεί για «μοιχεία ή πορνεία», μιας και στις συγκεκριμένες περιοχές που ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος, οι τζιχαντιστές έχουν επιβάλει την πλέον βάναυση εκδοχή της Σαρία.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα