Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: «Αγγίζει» τους δράστες η ΕΛ.ΑΣ.

Πολύ κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ., με τις τελευταίες πληροφορίες να αφορούν την μεταγωγή το πρωί της Δευτέρας στην ΓΑΔΑ τριών Αλβανών κρατουμένων, από την 5η πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, οι οποίοι ανακρίνονται για την υπόθεση.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

Και οι τρεις κρατούμενοι συνδέονται με το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου, τότε νομικός εκπρόσωπος του ΛΑΓΗΕ στην δίκη για το σκάνδαλο της Energa, τον Νοέμβριο του 2014 στην Πεντέλη. Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει το δημοσίευμα της «Άποψης» το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, στο οποίο αναφέρονταν μεταξύ άλλων: «Ο χειρισμός από τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο μέρους υπόθεσης απόπειρας δολοφονίας άλλου δικηγόρου (τον Νοέμβριο του 2014) για την οποία είχαν κατηγορηθεί δύο σεσημασμένοι Αλβανοί κακοποιοί, βρίσκεται στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ.». Αυτό που ερευνούν οι Αρχές, είναι εάν οι τρεις Αλβανοί κρατούμενοι έδωσαν την εντολή στον εκτελεστή του 52χρονου ποινικολόγου.

Όσον αφορά του φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας, η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι πρόκειται για Αλβανούς ποινικούς από την Καλλιθέα, οι οποίοι είχαν εμπλακεί ξανά σε υποθέσεις με πυροβολισμούς και βρέθηκαν στην ΓΑΔΑ για κατάθεση πριν από μερικά 24ωρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα