Δουλεύει ψιλό γαζί την ΑΕΚ ο Βασιλειάδης

Οι Έλληνες φίλαθλοι του τένις που επισκέφτηκαν το κεντρικό κορτ στο ΟΑΚΑ το 2004 και είδαν τη Λένα Δανιηλίδου να κερδίζει κουτσαίνοντας  την Μαγκνταλένα  Μαλέεβα –  στην πιο συγκλονιστική «εντός έδρας» νίκη Έλληνα αθλητή στο συγκεκριμένο σπορ – έφυγαν εκείνο το αυγουστιάτικο βράδυ από την Καλογρέζα ελπίζοντας ότι θα ξαναζήσουν τέτοιες στιγμές στο πανέμορφο γηπεδάκι των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Έχουν περάσει 13 χρόνια από τότε και ουδέποτε αξιώθηκε η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης να φιλοξενήσει ένα μεγάλο τουρνουά, να προσελκύσει έτσι τους λίγους, αλλά πιστούς λάτρεις του αθλήματος, να δηλώσει με τον τρόπο αυτό «παρούσα», να στηρίξει και να προωθήσει το άθλημα, να δώσει και πάλι ζωή στις εγκαταλελειμμένες εγκαταστάσεις του τένις.

Κι όμως, μία μέρα μετά την αποκάλυψη της διάθεσης της Γ.Γ.Α. να παραχωρήσει το χωρητικότητας 8.600 θέσεων γήπεδο στην ΑΕΚ, αλλά και της κοινής επιθεώρησης του χώρου από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και του προέδρου της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλου, η Ομοσπονδία του τένις ανακοίνωσε πως ο συγκεκριμένος αρμόδιος πολιτικός είναι ενημερωμένος από τις 20 Γενάρη για την πρόθεση της Ε.Φ.Ο.Α. να αξιοποιήσει τις εγκαταστάσεις και να διοργανώσει δύο μεγάλα Διεθνή Τουρνουά.

Προφανώς ο Υφυπουργός δουλεύει ψιλό γαζί την ΚΑΕ ΑΕΚ, ή συμβαίνει το αντίθετο, δηλαδή δουλεύει την Ε.Φ.Ο.Α.  Είναι πάντως χαρακτηριστικό πως η Ομοσπονδία δεν είχε ανακοινώσει στις 20 Ιανουαρίου τις αποφάσεις της συνάντησης. Ενδεχομένως να ήταν άτυπη και απλά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κύριος Σπύρος Ζαννιάς, να είχε ενημερώσει τον Υφυπουργό για τις προθέσεις του. Πάντως, μία μέρα μετά την αποκάλυψη για τις σκέψεις παραχώρησης του γηπέδου στην ΑΕΚ, έσπευσε να προβεί σε ανακοινώσεις…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα