«Δουλεύουμε για το πρωτάθλημα…»

Η κατάκτηση του φετινού τίτλου αποτελεί το μοναδικό στόχο του Τζένσον Μπάτον, ο οποίος εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξος μετά τις πολύ καλές επιδόσεις της McLaren στο πρώτο γκραν πρι της σεζόν, στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Ο πιλότος της Formula 1 δήλωσε πως η θετικότατη παρουσία στην πρεμιέρα της περιόδου ήταν το καλύτερο μήνυμα που θα μπορούσαν να έχουν, ενώ θα υπάρξουν αρκετές ακόμα βελτιώσεις, οι οποίες θα φανούν στο επόμενο γκραν πρι, στη Μαλαισία…

«Δεν θυμάμαι ποια είναι η τελευταία φορά που μία άλλη ομάδα, εκτός της Red Bull, βρισκόταν στην κορυφή του πρωταθλήματος των Κατασκευαστών. Ξέρουμε ότι δεν οφείλεται μόνο στην ταχύτητα, αλλά σε όλη την ομαδική δουλειά, μπορεί να ήταν μόνο για έναν αγώνα, αλλά αυτό μας έκανε χαρούμενους. Έχουμε αναβαθμίσεις ενόψει του επόμενου αγώνα, αλλά δεν νομίζω πως αυτές θα είναι αρκετές για να ανταγωνιστούμε τη Mercedes. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να ζητάμε από την ομάδα επιπλέον βελτιώσεις. Είμαστε εδώ για να πανηγυρίσουμε νίκες και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Δεν ξέρω πότε θα έρθει η νίκη, αλλά για αυτό δουλεύουμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα