Δραματικός χωρισμός για Έλληνα ηθοποιό: Η σύζυγός του πήρε το παιδί τους και τον εγκατάλειψε

 

Μετά από 13 χρόνια σχέσης εκ των οποίων  πολλά χρόνια παντρεμένοι, η σύζυγός του πήρε την απόφαση να τον εγκαταλείψει. Παίρνοντας το παιδί τους, έφυγε από το σπίτι, κάτι που κόστισε στον Οδυσσέα Σταμούλη, ο οποίος όπως δήλωσε στο «Λοιπόν» δεν επιθυμούσε τον χωρισμό.

«Έχω κάτι ισχυρές ενδείξεις, ως ισχυρότατες, ότι κάτι δεν πάει καλά. Η γυναίκα μου πριν από 7 μήνες, έφυγε από το σπίτι, πήρε και το παιδί, μένει σε άλλο σπίτι, σε άλλη πολυκατοικία, σε άλλη περιοχή, σε άλλο Δήμο. Κατά τη γνώμη σου πρέπει να ανησυχώ; Μήπως χωρίσαμε;»,  δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ στη συνέχεια μίλησε για τις διαδικασίες διαζυγίου.

«Έχω μια ελευθερία που δεν την ήθελα, αυτή είναι η ζωή μου. Δεν ήθελα να χωρίσω. Ήταν μια φάση της ζωής μου που ήθελα να έχω οικογένεια. Όταν μετά από 13 χρόνια σχέσης μένεις μόνος σου, αλλάζει η κατάσταση της ζωής.Στη φάση που είμαστε τώρα, δεν μου αρέσει αυτή η κατάσταση. Είχα γυναίκα, που ήθελα να έχω, ήθελα να έχω οικογένεια, το έκανα κι εγώ κι εκείνη συνειδητά, δεν έγινε έτσι. Ήταν επιλογή και ήλπιζα ότι θα πήγαινε πιο πέρα!».

 

σφφφ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα