Δραπέτης του ΨΝΑ χούλιγκαν του ντέρμπι!

Η τρέλα πάει στα βουνά, αλλά τελικά πάει και στους Αμπελόκηπους και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και στο ιστορικό γήπεδο του Παναθηναϊκού. Όπως αποκαλύφθηκε μετά την ταυτοποίηση που έκανε η αστυνομία, ένας από τους τρεις πρωταίτιους των επεισοδίων του περασμένου Σαββάτου είναι μόνιμος τρόφιμος του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αθηνών ο οποίος το είχε σκάσει!

Μάλιστα, η διεύθυνση του ΨΝΑ όταν ρωτήθηκε για τον συγκεκριμένο κύριο, απάντησε πως δεν είναι η πρώτη φορά που δραπετεύει όταν παίζει ο Παναθηναϊκός στην Αθήνα, αφού είναι ένθερμος υποστηρικτής του. Μάλιστα, κάθε φορά επιστρέφει στο ίδρυμα σαν κύριος! Το τι θα πράξει η αστυνομία και το πώς χειρίζεται την υπόθεση σε τέτοιες καταστάσεις η δικαιοσύνη δεν το γνωρίζουμε , ωστόσο είναι ελαφρώς … παρήγορο να μαθαίνεις ότι τα επεισόδια τα δημιουργούν άνθρωποι με ψυχολογικά προβλήματα.

Η ΕΛ.ΑΣ. βρήκε πληροφορίες για δύο ακόμη άνδρες, ένας εκ των οποίων δεν έχει απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν το νόμο και ένας με ιστορικό χουλιγκανισμού, ενώ σύντομα αναμένονται δύο ακόμη ταυτοποιήσεις.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα