Δριμύ κατηγορώ Κωνσταντινέα κατά ΕΠΟ

Δριμύ κατηγορώ κατά της ΕΠΟ και ειδικότερα της νυν διοίκησης του Γιώργου Γκιρτζίκη, για τον τρόπο που αντιμετώπισε τη «σημαία» της Εθνικής ομάδας, τον Γιώργο Καραγκούνη, εκτόξευσε ο άλλοτε διεθνής διαιτητής και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας.

Ο υποψήφιος με τον συνδυασμό του Αλέξη Τσίπρα βουλευτής μίλησε για «γύμνια» της Ομοσπονδίας και ξεκαθάρισε ότι η «ανομία» της ΕΠΟ, όπως χαρακτηριστικά είπε, θα τελειώσει σύντομα αν επανεκλεγεί στην κυβέρνηση το κόμμα του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο gazzetta.gr:

«Φάνηκε η γύμνια της ΕΠΟ που δεν έστελνε τελεσίγραφο στη σημαία της Εθνικής, τον Γιώργο Καραγκούνη. Ακόμα και αν δεν συμφωνούσαν μαζί του έπρεπε να το πράξουν. Ο Καραγκούνης είναι η ψυχή της Εθνικής και δεν μιλώ μόνο σε ότι αφορά την απόδοση που είχε. Πάντα έδινε την ψυχή του. Αυτό ήταν το χαρακτηριστικό του κάτι που δεν πρέπει να χάσει η Εθνική ομάδα. Για να δουλέψει ένα μαγαζί, ο διευθυντής πρέπει να είναι άριστος. Αντίθετα η ΕΠΟ είναι αναξιόπιστη και αντί να χρησιμοποιεί την ψυχή και το ταλέντο κλείνει τους παίκτες σε στενά γκέτα. Δεν τα βάζουμε με τους ποδοσφαιριστές. Κοιτούσαν μόνο τα οικονομικά οφέλη και δεν γινόταν προγραμματισμός τόσα χρόνια. Δεν χτίσαμε το ποδόσφαιρο μας.

Η ανομία της ΕΠΟ με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα τελειώσει, είτε το θέλουν είτε όχι. Θα πρέπει να εναρμονίσει το καταστατικό της με το αντίστοιχο των FIFA και UEFA η να φύγουν. Το παν είναι η κάθαρση και η εντιμότητα. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε οικονομικό έλεγχο σε όλες τις ομοσπονδίες κάτι που δεν είχε γίνει ποτέ άλλοτε προκειμένου να μάθουμε που πηγαίνουν τα λεφτά του ελληνικού λαού. Επίσης στο μίνι αθλητικό νομοσχέδιο που καταθέσαμε περάσαμε την διάταξη για τους τακτικούς δικαστές κάτι που αντιμετώπισε θετικά η κοινή γνώμη σε ποσοστό 97%. Σίγουρα δεν προλάβαμε πολλά αλλά σε κάποιες περιπτώσεις έγιναν μέσα σε 7 μήνες πράγματα που δεν είχαν γίνει σε 40 χρόνια».

Αναφερόμενος στο πολιτικό περιβάλλον και στη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε:
«Όπως αποδείχθηκε το γκέτο της δραχμής ήθελε να βυθίσει την Ελλάδα. Το ήθελε και ο ίδιος ο Σόιμπλε, ο οποίος έκανε λόγο για ανθρωπιστική κρίση. Ο Έλληνας δεν θέλει την δραχμή, ούτε να έρθουν οι ξένοι να τον αγοράζουν τσάμπα. Για τουλάχιστον 40 χρόνια είχαμε διαφθορά σε όλους τους τομείς. Όλη η Ελλάδα δούλευε για έξι εργολάβους. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι και ούτε θα γίνουμε. Δεν αντέχει άλλους «πολιτικούς κηφήνες» αυτός ο τόπος, που τριγυρνούν στους διαδρόμους τους Κοινοβουλίου ψάχνοντας για προσωπικά κονέ. Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να πάει τούτο τον τόπο μπροστά. Για 9 μήνες βρισκόμασταν στην κοιλιά της μάνας μας. Δεν γίνεται σε έξι μήνες να διορθώσεις τις αμαρτίες 40 ετών. Η Ελλάδα ήταν σε κώμα και πλέον καλείται όχι απλά να σηκωθεί αλλά να τρέξει. Ο ελληνικός λαός έχει να επιλέξει μεταξύ του παλιού – διεφθαρμένου συστήματος εξουσίας και του νέου – μαχητικού ΣΥΡΙΖΑ. Ο λαός πρέπει να δοκιμάσει τον ΣΥΡΙΖΑ θέτοντας αυστηρά κριτήρια. Και εγώ ο ίδιος θα είμαι αυστηρός κριτής».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα