ΔΣΑ: Πρωτοβουλίες ενημέρωσης-διευκόλυνσης των δικαστικών αντιπροσώπων

Ο Δικηγορικός Σύλλογος της Αθήνας, προς ενημέρωση των Δικηγόρων που αναλαμβάνουν καθήκοντα Αντιπροσώπων της Δικαστικής Αρχής και διευκόλυνση του έργου τους για ορθή τήρηση της εκλογικής διαδικασίας στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, ανακοινώνει ότι:

-Διοργανώνει ειδικά σεμινάρια για τους Δικαστικούς Αντιπροσώπους, στον ΔΣΑ, την Δευτέρα 19/1/2015, την Τρίτη 20/1/2015 και την Τετάρτη 21/1/2015, στις 4-6 το απόγευμα.

– Εξέδωσε αναλυτικό «Πρακτικό Οδηγό» με  οδηγίες, συμβουλές και υποδείγματα. Ο Πρακτικός Οδηγός αυτή τη φορά εκδίδεται μόνο ηλεκτρονικά και είναι ήδη αναρτημένος στην ιστοσελίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (www.dsa.gr) για κάθε ενδιαφερόμενο

– Οργάνωσε και θα λειτουργήσει κατά την 24 και 25 Ιανουαρίου 2015, Γραφείο Επίλυσης Προβλημάτων Δικαστικών Αντιπροσώπων.

 

Ο πρόεδρος του ΔΣΑ Β. Αλεξανδρής, όπως αναφέρει  στο προλογικό του σημείωμα στον Πρακτικό Οδηγό, ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους Δικηγόρους που εξεδήλωσαν την προθυμία να ασκήσουν το λειτούργημα του Δικαστικού Αντιπροσώπου στις εκλογές δηλώνοντας βέβαιος ότι θα επιδείξουν την συνέπεια και το αίσθημα ευθύνης που αρμόζει στην παράδοση του δικηγορικού σώματος.

Ο κ. Αλεξανδρής ευχαριστεί επίσης τους συμβούλους του ΔΣΑ καθώς και όσους συναδέλφους Δικηγόρους ασχολήθηκαν ή θα ασχοληθούν με  την ενημέρωση και την διευκόλυνση του έργου των Δικαστικών Αντιπροσώπων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα