Δυνατά για Σάμαρη η Ζενίτ

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι πρώτος στόχος της Ζενίτ για τη μεσαία γραμμή στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι ο Ανδρέας Σάμαρης, καθώς η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης θέλει να καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί με την αποχώρηση του Άλεξ Βίτσελ που θα αγωνίζεται πλέον στην Κίνα.

Από τις προηγούμενες ημέρες είχε φανεί ότι βρίσκεται και πάλι στα… ραντάρ της ρώσικης ομάδας ο Έλληνας μέσος και ενώ το συγκεκριμένο «φλερτ» προέκυψε για πρώτη φορά το περασμένο καλοκαίρι. Στο συμβόλαιό του 27χρονου χαφ υπάρχει ρήτρα 20 εκατομμυρίων ευρώ και η Ζενίτ δεν είχε απορρίψει το ενδεχόμενο να καταβάλει το συγκεκριμένο ποσό για να τον αποκτήσει.

Πλέον, οι δύο ομάδες είναι σε ανοιχτή γραμμή, όπως αναφέρεται στην «O Jogo», και η Ζενίτ προσπαθεί να ρίξει κάπως την τιμή του Σάμαρη. Άλλωστε αν δεν είχε αυτόν τον στόχο η ρώσικη ομάδα δεν θα υπήρχε άλλος λόγος για να συζητήσει με την πλευρά της Μπενφίκα, καθώς υπάρχει η σχετική ρήτρα που της επιτρέπει να τον κλείσει άμεσα δίνοντας τα συγκεκριμένα χρήματα. Φυσικά, κάνει τα παζάρια, γνωρίζοντας ότι ο πρώην παίκτης των Ολυμπιακού, Πανιώνιου και Παναχαϊκής, δεν είναι πλέον στα βασικά πλάνα και ο Ρουί Βιτόρια προτιμάει τον επίσης πρώην «ερυθρόλευκο», Λιούμπομιρ Φέισα για τη θέση του αμυντικού χαφ.

Εφόσον, τελικά αποκτηθεί ο Ανδρέας Σάμαρης από τη Ζενίτ, αναμένεται να δει και μια γενναιόδωρη αύξηση στο ετήσιο μισθό του, 50% και από 1,8 εκατ. ευρώ τον χρόνο θα αμείβεται με 2,5 εκατ. τον χρόνο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα