Δυσκολεύτηκε ο Αστέρας (2-1) κόντρα στον Πανθρακικό

Ο Αστέρας Τρίπολης συνάντησε σθεναρή αντίσταση από τον Πανθρακικό, αλλά τελικά κατάφερε, έστω και με αγωνία, να φτάσει στη νίκη, με σκορ 2-1 και να κατοχυρώσει και βαθμολογικά τη συμμετοχή του στα play off.

Η ομάδα της Αρκαδίας είχε να αντιμετωπίσει μία ομάδα με πάθος, που πάλεψε μέχρι το τέλος για να πάρει κάτι θετικό, στην προσπάθειά της να παραμείνει στην κατηγορία. Ο Πανθρακικός βρίσκεται, πλέον, σε δύσκολη θέση, καθώς τα αποτελέσματα των υπολοίπων διεκδικητών της παραμονής δεν τον ευνόησαν.

Το σκορ άνοιξε στο 68ο λεπτό ο συνήθης ύποπτος Μπαράλες, ο οποίος βρήκε τη λύση απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα της θρακιώτικης ομάδας. Το 2-0 πραγματοποιήθηκε στο 73’ από τον Ρόλε. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 82’ μείωσαν με τον Τζάνη σε 2-1, ανεβάζοντας τον δείκτη της αγωνίας στο κατακόρυφο. Τελικά, ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ του αποτέλεσμα και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν Δημήτρης Στυλιαράς, με βοηθούς τους Αλέξανδρο Γρέβενη και Χρήστο Ακρίβο. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Ποτουρίδης, Κοραντίνι, Ντιγκινί, Σανκαρέ, Τσοκάνης, Παντελιάδης, Κοσίσκι και Μπαντιμπανγκά.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Κοσίσκι, Λούι, Τσοκάνης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Κουρμπέλης (58’ Φερνάντες), Ιγκλέσιας, Μάσα (77’ Παντελιάδης), Μπαράλες, Ρόλε (86’ Αλόκο), Μπαντιμπανγκά
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου (70’ Κάσες), Ποτουρίδης, Μελίσσης, Ηλιάδης, Ντιγκινί (67’ Σέρφα), Μπαϊκαρά, Κοραντίνι, Ντε Σόουζα, Χρήστου, Χασομέρης (65’ Τζάνης)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα