ΔΩΔΩΝΗ: Προσφέρει 1 τόνο γάλα στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης

Η ,  με 54 χρόνια ιστορίας και παράδοσης στη γεύση, τη Γεύση του Καλού,

Την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος γιορτάζει και φέτος η γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου ΔΩΔΩΝΗ υλοποιώντας δράσεις με στόχο την ενημέρωση του κοινού για τη διατροφική αξία του φρέσκου γάλακτος και διαθέτοντας 1 τόνο φρέσκου γάλακτος ΔΩΔΩΝΗ στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης, μέσω του διαδραστικού microsite https://dodoni.eu/moirasougala.

Μέσω αυτού η εταιρεία προσκαλεί τους χρήστες των social media και του internet να ανακαλύψουν πως χρησιμοποιείται το γάλα σε διάφορες χώρες του κόσμου αλλά και στην Ελλάδα, και να κάνουν share τον τρόπο με τον οποίο προτιμούν οι ίδιοι να το καταναλώνουν.

Με κάθε share οι επισκέπτες βοηθούν τη ΔΩΔΩΝΗ να συγκεντρώσει συνολικά 1.000 λίτρα γάλα για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που ζουν και μεγαλώνουν στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης, λαμβάνοντας ταυτόχρονα μέρος στην κλήρωση για να κερδίσουν αγαπημένα, ελληνικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της φετινής Παγκόσμιας Ημέρα Γάλακτος την Πέμπτη 1η Ιουνίου προωθητικές ομάδες της ΔΩΔΩΝΗ θα βρίσκονται από τις 12:00 μ.μ μέχρι και τις 20:00 μ.μ στην πλατεία Συντάγματος και Νέας Σμύρνης στην Αθήνα, στην πλατεία Πύρρου και Μαβίλη στα Ιωάννινα, καθώς και στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, προσκαλώντας το κοινό να δοκιμάσει το φρέσκο γάλα ΔΩΔΩΝΗ, να ενημερωθεί για την υψηλή θρεπτική αξία που αυτό έχει για τον ανθρώπινο οργανισμό και να προμηθευτεί εκπτωτικά κουπόνια.

Μπορείτε να δείτε το video της ΔΩΔΩΝΗ για την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος στο https://www.youtube.com/watch?v=ELEltLVBcS4

Αγκαλιάζοντας τις παραδόσεις και τις αξίες που συνθέτουν το όνομα ΔΩΔΩΝΗ, η εταιρεία συνεργάζεται με περισσότερους από 5.500 Έλληνες παραγωγούς σε 514 χωριά της χώρας, ώστε οι καταναλωτές να απολαμβάνουν καθημερινά το φρέσκο 100% ελληνικό γάλα ΔΩΔΩΝΗ, το οποίο ξεχωρίζει για τη θρεπτική αξία και την πλούσια γεύση του χάρη στα 2.500 βότανα και φυτά που φύονται στα βοσκοτόπια της Ηπείρου.

Από το ίδιο φρέσκο γάλα δημιουργούνται και όλα τα αγαπημένα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ, όπως η πασίγνωστη φέτα, τα αυθεντικά κίτρινα τυριά και τα αγαπημένα γιαούρτια.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα