Δωρίζει 1.000.000 σε σχολεία γνωστός τραγουδιστής (εικόνες)

Μη ξεχνώντας την περιοχή που μεγάλωσε, και τώρα που έγινε διάσημος και πλούσιος, θέλει να βοηθήσει τα μικρά παιδιά, που δεν θέλει να βιώσουν ότι και εκείνος. Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Δημοτικό Σχολείο Westcott ο Chance the Rapper ανακοίνωσε πώς θα δωρίσει ένα εκατομμύριο δολάρια στα δημοτικά σχολεία του Σικάγο.

 

Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο δημοτικό σχολείο Westcott ο αγαπημένος τραγουδιστής ανακοίνωσε και επίσημα πως πρόκειται να δωρίσει ένα εκατομμύριο δολάρια στα δημοτικά σχολεία του Σικάγο!

«Δεσμεύομαι να βοηθήσω τα παιδιά του Σικάγο να έχουν ποιοτικές εμπειρίες εκπαίδευσης, στις οποίες να συμπεριλαμβάνονται και οι τέχνες», ανέφερε στη δήλωσή του. Εκτός όμως αυτού εξομολογήθηκε: «Ως καλλιτέχνης και δάσκαλος μετά το σχολείο, γνωρίζω πως οι τέχνες είναι ανεκτίμητες. Μαθαίνουν στα παιδιά τον τρόπο που οι μικρές τους προσπάθειες μπορεί να έχουν τεράστια αποτελέσματα και πως η συνεργασία μπορεί να οδηγήσει σε δημιουργία. Αυτή η επιταγή είναι μία έκκληση για δράση. Προκαλώ όλες τις μεγάλες εταιρείες σε Σικάγο και όλες τις ΗΠΑ να κάνουν δωρεές και να δραστηριοποιηθούν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πολυβραβευμένος με Grammy τραγουδιστής.

Την συγκεκριμένη κίνηση εξύμνησε μέσω Twitter και η πρώην πρώτη κυρία, Μισέλ Ομπάμα. «Ευχαριστώ τον Chance The Rapper που ανταπέδωσε στην κοινωνία του Σικάγο, που προσφέρει τόσα. Αποτελείς παράδειγμα της δύναμης που έχει η εκμάθηση τεχνών», έγραψε χαρακτηριστικά.

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα