Δύο πρωταθλητές Ευρώπης τα είπαν…

Να που η σκέψη των ανθρώπων του Sport FM να παραχωρήσουν εβδομαδιαίο ραδιοφωνικό χρόνο σε έναν πρώην ποδοσφαιριστή, στα πρότυπα ξένων χωρών που προφανώς πρωτοστατούν σε τέτοιες ιδέες, είχε ως αποτέλεσμα μία ξεχωριστή κουβέντα μεταξύ δύο Ελλήνων πρωταθλητών Ευρώπης.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν ο οικοδεσπότης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης ο καλεσμένος, λίγη ώρα πριν ο τελευταίος κατευθυνθεί στο ΟΑΚΑ για την προς τιμήν του διοργάνωση «Diamonds are forever»! Οι δύο άνδρες τα είπαν για περίπου δέκα λεπτά και είχε μεγάλο ενδιαφέρον το αρχικό τους τρακ, αφού αμφότεροι μάλλον ένιωθαν καλύτερα όταν έπαιζαν.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είπε πως δεν του λείπει ακόμη πολύ το μπάσκετ, τουλάχιστον όχι σε βαθμό που να αισθάνεται στέρηση. Μίλησε για το πόσο καλό έκανε στην καριέρα του ότι του έτυχε ένας μεγάλος προπονητής όπως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ότι καλύτερο για την καριέρα του, καθώς χρειαζόταν μία τέτοια καθοδήγηση φεύγοντας από την επαρχία για μία ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό.

Ο Διαμαντίδης ρωτήθηκε από τον Ντέμη Νικολαΐδη και τον Αλέξη Σπυρόπουλο για ποιο λόγο δεν δοκίμασε την τύχη του στο NBA και εξήγησε πως ένιωθε ότι θα ανταπεξέλθει στο αμερικανικό μπάσκετ. Τέλος, είπε ότι όχι μόνο του αρέσει το ποδόσφαιρο και παρακολουθεί αγώνες, αλλά ότι στις διακοπές του προτιμούσε να παίζει μπάλα και όχι να μπάσκετ…

Στη συνέχεια ο Νικολαΐδης είχε κι άλλους καλεσμένους έκπληξη, τον Αντώνη Νικοπολίδη και τον Γιώργο Καραγκούνη, αποδεικνύοντας πως η συγκεκριμένη εκπομπή (κάθε Παρασκευή στις 18:00) θα έχει διαρκώς εκπλήξεις…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα