Δύσκολα τα πράγματα για ΠΑΟ με Μπιλμπάο

ΑΤΥΧΟΙ, ΠΑΝΤΩΣ, ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ

Δύσκολα θέλησε να βάλει η κληρωτίδα στον Παναθηναϊκό και έφερε αντίπαλο στην ελληνική ομάδα την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Οι Βάσκοι διαθέτουν παίκτες α’ διαλογής και ο ΠΑΟ θα πρέπει να ποντάρει στο γεγονός ότι το ισπανικό πρωτάθλημα ξεκινά μαζί με το ελληνικό, άρα η Μπιλμπάο δεν είναι πιο έτοιμη.

Μεγάλο αστέρι της Αθλέτικ ο Ινιάκι Γουίλιαμς, δεξί εξτρέμ «φωτιά», ενώ οι Ραούλ Γκαρσία, Σουσαέτα, Μούνιαϊν και Αντούριθ είναι τρομεροί ποδοσφαιριστές. Στον προηγούμενο γύρο πέρασε την Ντιναμό Βουκουρεστίου (3-0 και 1-1), ενώ το ότι άλλαξε προπονητή – καθώς ο Βαλβέρδε πήγε στην Μπάρτσα – ίσως ευνοεί τον Παναθηναϊκό.

Ο Αρίτθ Αντούριθ μίλησε από την πλευρά των Βάσκων και εξήγησε πως ο αντίπαλος θα είναι δύσκολος για την ομάδα του:

“Είναι ξεκάθαρο ότι είναι ένας δυνατός αντίπαλος. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ο πιο δύσκολος απ’ αυτούς που θα μπορούσαμε να πέσουμε. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε αρκετά για να ξεπεράσουμε το εμπόδιο και να κερδίσουμε και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προκριθούμε. Ως όνομα είναι δεδομένο ότι είναι μια ομάδα με παράδοση, η οποία έχει κερδίσει πρωταθλήματα και Κύπελλα στην Ελλάδα και η οποία τον περασμένο χρόνο έπαιξε επίσης στην Ευρώπη. Οπότε γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολο το ζευγάρι και πρέπει να κάνουμε όλα τα πράγματα σωστά”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα