Δύσκολες στιγμές για γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια από το Fame Story: «ΈΧΑΣΕ» το μωρό της

 

Μια δυσάρεστη στιγμή βίωσαν πριν από λίγο καιρό η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της, που στην ανακοίνωση του γιατρού ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί ξεκίνησαν να επισπεύδουν και τις διαδικασίες του γάμου τους.

Η τραγουδίστρια, που κατάφερε να ξεχωρίσει από το «Fame Story» και να υπάρχει αισθητά στο μουσικό πεντάγραμμο και στις πίστες, απομακρύνθηκε για ένα μικρό χρονικό διάστημα από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, κυοφορώντας την ευτυχία της, που δυστυχώς δεν έμελλε να κρατήσει για πολύ.

Σύμφωνα με ανθρώπους του κύκλου της που εξομολογήθηκαν στην «Α» το βουβό της δράμα, η «πληθωρική» σε παρουσία και λαϊκή φωνή απέβαλε το μωράκι της, κάτι που βύθισε την ίδια και τον αγαπημένο της σε θλίψη. Φανερά συντετριμμένη, κλείστηκε στο σπίτι της, πενθώντας στο έπακρον, με τους δικούς της ανθρώπους να δίνουν μεγάλο αγώνα για να την πείσουν να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Έχοντας περάσει μερικοί μήνες από την άσχημη τροπή της εγκυμοσύνης της, κατάφερε να ανακτήσει τις ψυχικές της δυνάμεις, προετοιμάζοντας τη δισκογραφική επιστροφή της αλλά και ανανεώνοντας τις προσπάθειές της για την απόκτηση ενός παιδιού.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα