Δύσκολες ώρες για τον Αλέξανδρο Ρήγα

Συντετριμμένος είναι τις τελευταίες ώρες ο Αλέξανδρος Ρήγας. Ο δημοφιλής σεναριογράφος καλείται να δώσει το παρών του στον πιο δύσκολο ρόλο της ζωής του, που δεν είναι άλλος από το να συνοδεύσει τη μητέρα του στο τελευταίο της ταξίδι.

Την ανακοίνωση του θανάτου της μητέρας του, Ευανθίας, έκανε ο προσωπικός του φίλος και δημοσιογράφος, Βασίλης Μπουζιώτης, που έγραψε τα εξής στο Facebook.

«Ο Αλέξανδρος (Ρήγας) έχασε την πιο… Ωραία Κυρία της ζωής του. «Έφυγε» χθες τα ξημερώματα η μαμά του Ευανθία που λάτρευε. Μπήκε στην εντατική μετά από έμφραγμα και λίγες ώρες μετά έσβησε. Σήμερα της είπε το τελευταίο αντίο σε στενό κύκλο στο χωριό Κοπανάκι – τόπο καταγωγής του πατέρα του που είχε αγαπήσει πολύ η μαμά του. Μεταξύ συγγενών και λίγων φίλων αποχαιρέτησε τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής του, όπως την χαρακτήριζε. Ήταν μια δύσκολη μέρα για τον αγαπημένο μου φίλο, μα είναι δυνατός, όσο δυνατός μπορεί να είναι κάποιος μετά από μια τέτοια απώλεια. Ήταν δίπλα μου όταν «έφυγε» η μαμά μου και ήμουν εγώ δίπλα του, όπως πάντα…».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα