Δύσκολες ώρες επιβίωσης για τον Κώστα Μπίγαλη (βίντεο)

 

Συνέντευξη στην εκπομπή «Όλα Καλά» παραχώρησε ο Κώστας Μπίγαλης, ο οποίος αποκάλυψε πως είναι σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση.

«Δεν είναι δύσκολο να προστατέψεις την προσωπική σου ζωή. Η προσωπική μου ζωή δεν έχει κανένα ενδιαφέρον, είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος όπως όλοι. Με τα προβλήματα, με τα οικογενειακά, με μια σχέση προσωπική, αυτό. Τι να διηγηθούμε στα μέσα ενημέρωσης; Είμαι ένας άνθρωπος φυσιολογικός και κάνω μια δουλειά που έχει αυτή την προβολή, καλώς ή κακώς, γιατί πάντοτε δεν είναι καλώς αυτό, άμα σε πειράξει, γιατί πολλούς τους πειράζει, εμένα δεν με πείραξε ευτυχώς.

Το επίτευγμά μου δεν είναι τα μουσικά, αυτά θα κριθούν στο μέλλον, είναι ότι κατάφερα αυτό το πράγμα να μην με πειράξει. Είμαι σε μια φυσιολογική φάση ζωής. Προσπαθώ να επιβιώσω, είμαι σε μια δύσκολη κατάσταση και την βιώνω, δεν το λέω έτσι απλά για να το πω, είμαι κι εγώ μέσα στους χτυπημένους από την κρίση, οικογενειακά, δηλαδή, γενικώς και προσπαθώ να επιβιώσω, έχω τους φίλους μου και είμαι αισιόδοξος», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα