Δύσκολες ώρες στη Γαλλία για τον Γιώργο Χωραφά

Ώρες αγωνίας έζησε πριν από λίγες ημέρες, ο ηθοποιός Γιώργος Χωραφάς και η οικογένειά του, όταν σφοδρή κακοκαιρία έπληξε το Παρίσι.

Ο διάσημος Έλληνας ηθοποιός και η Γαλλίδα σύζυγος του Ροζαλίν προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να σώσουν το σπίτι τους, όταν καταστροφικές καταιγίδες “βούλιαξαν” το Παρίσι και τα ορμητικά νερά των χειμάρρων πλημμύρισαν χιλιάδες σπίτια, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso.

Το ζευγάρι ζει με τα δύο του παιδιά Ζωή και Ηλία, σε ένα αγρόκτημα στα προάστια της πόλης του φωτός, όπου η κατάσταση ήταν ανεξέλεγκτη.

Ο ηθοποιός έβλεπε έντρομος τα φουσκωμένα νερά να κατεβαίνουν μανιασμένα και στο πέρασμά τους να καταστρέφουν τα πάντα, ανεβάζοντας συνεχώς τη στάθμη του νερού στο κτήμα τους.

Τις βροχές διαδέχθηκαν λίγες ημέρες μετά έντονες χιονοπτώσεις και η οικογένεια έμεινε χωρίς φως, θέρμανση και τηλεφωνική επικοινωνία.

Με υπεράνθρωπη προσπάθεια κατάφερε να σώσει την περιουσία του, έχοντας ως πρωταρχικό μέλημά του να μην κινδυνεύσει κανένα μέλος της οικογένειάς του, αλλά ούτε και ο ίδιος φυσικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα