Δύσκολοι καιροί για… Μήτρογλου!

Ολοένα και πιο δύσκολη γίνεται η ζωή στη Μασσαλία για τον Κώστα Μήτρογλου. Μετά το… κράξιμο από τον παλιό άσο Κριστόφ Ντουγκαρί, σταδιακά έχασε τη θέση του στη βασική ενδεκάδα της Μαρσέιγ από τον Βαλέρ Ζερμέν και πλέον δεν απολαμβάνει στο ελάχιστο την εμπιστοσύνη του Γάλλου τεχνικού της, Ρούντι Γκαρθία.

Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει η κορυφαία – και πέραν πάσης αμφιβολίας για την εγκυρότητά της – γαλλική εφημερίδα, «Equipe» στην πρώτη της σελίδα. «Εξαντλείται η πίστωση (χρόνου)», αναφέρει ο τίτλος.

Όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ ο Γκαρθία θα ήθελε να… ξεφορτωθεί τον 29χρονο Έλληνα διεθνή επιθετικό (με πιθανότερη φόρμουλα αυτή του δανεισμού). Την άποψη του προπονητή δεν φαίνεται να συμμερίζεται όμως η διοίκηση, καθώς όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά «αισθάνεται λιγότερο πιεσμένη».

Εξάλλου, ο διεθνής Έλληνας μέσος έχει χάσει και την προτίμηση του κόσμου και μόνο τυχαίο δεν είναι πως το όνομα του φιγουράρει στην ερώτηση της ημέρας στην ηλεκτρονική έκδοση της «Equipe».

«Θα έπρεπε η Μαρσέιγ να προχωρήσει στην πώληση του Κώστα Μήτρογλου τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο;» ρωτά η Equipe το αναγνωστικό της κοινό, που σε ποσοστό 75%, μέσα από 14659 ψήφους (η ψηφοφορία εξακολουθεί να “τρέχει”), απαντά με καταφατικό τρόπο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα