“Δώστε μια ευκαιρία στο πρόγραμμα-γέφυρα”

“Δώστε μια ευκαιρία στο πρόγραμμα-γέφυρα”. Αυτό το κάλεσμα απηύθυνε στους εταίρους ο Ευκλείδης Τσακαλώτος για  να ανοίξουν τις στρόφιγγες για τη ρευστότητα ενόψει του Eurogroup της Δευτέρας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι οι εταίροι πρέπει να δώσουν ευκαιρία στο πρόγραμμα-γέφυρα που ψήφισαν να λειτουργήσει, ώστε η κυβέρνηση να μην ασχολείται με την αντιμετώπιση της ρευστότητας στην οικονομία, αλλά με την εφαρμογή των συμφωνηθέντων.«Δεν μπορούν να ασχολούνται οι κ.κ. Βαρουφάκης και Μάρδας με τη ρευστότητα», τόνισε ο κ. Τσακαλώτος, διευκρινίζοντας ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει πει ότι έχει βρει λύσεις στο θέμα αυτό γι’ αυτή την εβδομάδα όπως και για τις επόμενες.

«Δεν θα είναι εύκολο να προσπαθήσουν να μας στραγγαλίσουν αν δείξουμε καλή πίστη», σημείωσε και πρόσθεσε πως «μέχρι σήμερα οι ελίτ δεν πληρώνανε τους φόρους».

Ακόμη, ο κ. Τσακαλώτος υπογράμμισε ότι «τεχνικές παρατηρήσεις για τις 100 δόσεις πρέπει να τις ακούσουμε». «Πρέπει να δημιουργήσουμε φορολογική συνείδηση, με τον πολίτη να γνωρίζει ένα δίκαιο κράτος», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα