«Εάν τεθεί θέμα προέδρου θα είμαι στη διάθεση του συνεδρίου»

«Εάν τεθεί θέμα προέδρου τότε εγώ βεβαίως θα είμαι στη διάθεση του συνεδρίου», τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο κατά τη σημερινή συνεδρίαση των ΑΝ.ΕΛ. θα πραγματοποιηθεί η αποτίμηση των εκλογών καθώς και πολιτική συζήτηση για το εθνικό συμβούλιο του κόμματος στις 14-15 Ιουνίου.

Στο εθνικό συμβούλιο θα εκλεγεί ο νέος γενικός γραμματέας και θα αρχίσει η αναδιοργάνωση του κόμματος με είσοδο νέων προσώπων, ανέφερε ο κ. Καμμένος.

Απαντώντας σε ερώτηση του κ. Παπαδάκη για το αν υπάρχει περίπτωση να τεθεί στο συμβούλιο το θέμα του προέδρου του κόμματος, ο κ. Καμμένος είπε πως αν υπάρξει τέτοιο ζήτημα βεβαίως και θα μπει και τότε ο ίδιος θα είναι στη διάθεση του συνεδρίου, το οποίο είπε πως έχει και τον απόλυτο ρόλο στο κίνημα.

Ερωτηθείς για την πιθανότητα να μπει στην θέση του αντιπροέδρου των ΑΝ.ΕΛ. η Ραχήλ Μακρή όπως έκαναν λόγο διάφορα δημοσιεύματα, ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε ως «απίστευτα» τα όσα γράφονται.

Παράλληλα ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. εξαπέλυσε επίθεση κατά της Ν.Δ. η οποία όπως είπε, «έχει ολόκληρο επιτελείο για να μας βγάλει εκτός» και πρόσθεσε χαρακτηριστικά πως «θα δεχθούμε πόλεμο».

Ωστόσο όπως τόνισε «εμείς θα αυξήσουμε τη δύναμή μας και στις εθνικές εκλογές θα έχουμε πολύ μεγάλο ποσοστό».

Τέλος ο κ. Καμμένος διαβεβαίωσε πως οι ΑΝ.ΕΛ. ότι και εάν συμβεί δεν θα μπουν στη λογική να κάνουν πίσω στους δανειστές και να τους αφήσουν να παίρνουν ελεύθερα τα σπίτια του κόσμου.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα