“Είμαι παιδί του Καραμανλή, δεν είμαι όμως αριστεροφοβικός”

Παιδί του Καραμανλή αποκάλεσε τον ευατό του ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος όμως ξεκαθάρισε ότι  “δεν είμαι όμως αριστεοροφοβικός”. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον ΣΥΡΙΖΑ κι αν αυτή η κίνηση θα απογοητεύσει το πολιτικό ακροατήριο του κόμματος.

«Με το πολύ καλό αποτέλεσμα στη συμπεριφορά μας πάνω στην ψήφο εμπιστοσύνης, ότι εμείς επί της ουσίας θέλουμε εκλογές, και το τελευταίο γκάλοπ στην πρόθεση ψήφου να μας βγάζει από 4,5-4,7%. σημαίνει ότι πραγματικά έχουμε μία ανοδική πορεία. Πάντοτε μίλαγα με ειλικρίνεια, εγώ είμαι ένα Καραμανλόπαιδο. Εκεί μεγάλωσα πολιτικά, εκεί ανήκω», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κουίκ.

Και πρόσθεσε: «Δεν είμαι όμως αριστεροφοβικός, σε καμία περίπτωση. Απλά, με ενοχλεί να με παρουσιάζουν ως ουρά της Αριστεράς. Είμαι αυτό που είμαι και μπαίνω εγγυητής σε αυτό που θέλει ο Ελληνας. Οτι δεν θα επιτρέψουμε παραχάραξη των εθνικών μας θεμάτων. Δεν θα επιτρέψουμε παραχάραξη των σχέσεών μας με την εκκλησία.

“Δεν με ενδιαφέρει κανένα υπουργιλίκι”

Στην ερώτηση αν υπάρχει περίπτωση να δούμε τον Τέρενς Κουίκ υπουργό σε κυβέρνηση Τσίπρα ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝ.ΕΛΛ. απάντησε: «Εχω, πάνω απ’ όλα, το όραμα να δω τον Ελληνα πάνω από τις κάλπες το συντομότερο δυνατόν. Δεν με ενδιαφέρει κανένα υπουργιλίκι εμένα προσωπικά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα