Είναι Ατρόμητος και στο κύπελλο

Τι πρωτάθλημα, τι κύπελλο. Ο Ατρόμητος δε ξεχωρίζει διοργανώσεις. Είναι αποφασισμένος, σε αμφότερες, να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί. Και το επιβεβαιώνει, εντός παιδιάς. Παρατάχθηκε για το εναρκτήριο λάκτισμα στο Περιστέρι, έχοντας το πλεονέκτημα του 1-0 από την πρώτη αναμέτρηση στην Αρκαδία.

Ήξερε πως ο Αστέρας Τρίπολης θα επιχειρήσει να αιφνιδιάσει και να ανατρέψει τα δεδομένα. Όντως, οι φιλοξενούμενοι το έκαναν αλλά χωρίς επιτυχία. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι «χτύπησαν σαν κόμπρα». Στην πρώτη φάση που δημιούργησαν πέτυχαν γκολ (29′ Καρασαλίδης). Έτσι, «σφιχτακάλιασαν» την πρόκριση.

Την οποία, ουσιαστικά «κλείδωσαν», στο 56΄. Όχι με ένα ακόμα νέο γκολ αλλά επειδή οι Αρκάδες έμειναν με 10 παίκτες. Όταν ο Σελίν, σωστά, αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα. Ως το τελευταία σφύριγμα του διαιτητή, Αναστάσιου Παπαπέτρου, το σκορ δεν άλλαξε. Και ο Ατρόμητος «σφράγισε το εισιτήριο» για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Χατζηισαΐας, Ούμπιδες (89’ Κιβρακίδης), Ουάρντα, Καρασαλίδης, Ντιγκινί (68’ Ντάουντα), Μάντσον, Σάκιτς, Βασιλακάκης (71΄ Μπουσούλατζιτς), Γιαννούλης, Ρισβάνης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας (56’ Μπέρτος), Σελίν, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας (61΄ Αντζούλας), Μουνάφο, Τόνσο, Τσιλιανίδης, Μανιάς (69’ Γκοντό).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα