«Είσαι άσχετος με το ποδόσφαιρο»

Δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ την Παρασκευή (30/6), με το… θερμόμετρο να χτυπάει “κόκκινο”, όταν στο βήμα ανέβηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου.

Ο Κρητικός παράγοντας που κατά το παρελθόν οδήγησε τον Εργοτέλη στον… αφρό του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στον Ιωάννη Δρόσο, τον οποίο χαρακτήρισε «άσχετο με το ποδόσφαιρο», ενώ από τα βέλη του δεν ξέφυγε ούτε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης. Ο Τζώρτζογλου έκανε λόγο για «διεφθαρμένο ελληνικό ποδόσφαιρο», το χαρακτήρισε ως «μπακάλικο» και «Σούπερ Μάρκετ», είπε ότι είναι «από τα πιο βρώμικα σε όλο τον κόσμο, όπως και το κυπριακό, το οποίο διηύθυνε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης». Γι’ αυτό άλλωστε και για τον ίδιο ήταν ανάξιος για να βάλει στο σωστό δρόμο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η κατάσταση ξέφυγε ακόμα περισσότερο όταν ο υποψήφιος πρόεδρος στις επικείμενες αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος ζήτησε από τον πρόεδρο της ΠΔΕ να ανακαλέσει στην τάξη τον Νίκο Τζώρτζογλου και να επιληφθεί της διαδικασίας.

Ολοκληρώνοντας την μακροσκελή τοποθέτησή του ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ τόνισε ότι θα υπάρξει και άλλος υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα είναι ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα