«Είσαι δειλός φασίστας»: Τα «πυρά» της Παλαιτσάκη στον Καρβέλα

Με καθόλου καλό μάτι δεν είδε η Νανά Παλαιτσάκη την κίνηση του Νίκου Καρβέλα να πετάξει μία τσίχλα στη διαγωνιζόμενη του Star Academy, Φαίη Μπαζιώτη.

«Σου πετάω την τσίχλα αυτή ως ένδειξη χαράς. Το είπες πολύ ωραία το κομμάτι, πολύ ωραία η φωνή σου. Το φουστάνι σου χάλια» ήταν τα σχόλια του μουσικοσυνθέτη, που η συμπεριφορά του προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της Νανάς Παλαιτσάκη που έγραψε τα εξής στο προφίλ της στο Facebook:

«Είδα τον Καρβέλα, απο αναπαραγωγή του στιγμιότυπου σε site, να σημαδεύει με την μασημένη τσίχλα του ένα κορίτσι 27 χρονών! Το κορίτσι παρέμεινε «αγαλματάκι ακούνητο και αγέλαστο» και πλην του Κωστόπουλου που έδειξε τον αποτροπιασμό του με μορφασμό (προφανώς του προέκυψε το πατρικό), δεν υπήρξε καμία αντίδραση από κανέναν, σε σημείο που να προετοιμάζει πιθανόν για μια επόμενη κατάσταση που «μια ροχάλα του Καρβέλα» να εκτιμάται ως μέθεξη στον «κόσμο του υποθεάματος»…
Αυτό που τσακίζει είναι η υποταγή των υπολοίπων στην χυδαία συμπεριφορά ενός συνθέτη που ακροβατεί μεταξύ λογικής και παράνοιας, με το άλλοθι ενός ρόλου ( ; ) που τον απενοχοποιεί ακόμη και αν αφοδεύσει στο πλατό, επειδή έχει συνθέσει απο ροκ όπερα μέχρι τα σουξέ «των παρατράγουδων»;
Το να έρθω στην θέση της Βίσση, γράφοντας με κριτήριο την «απόσταση από την στιγμή του γεγονότος», το πιο εύκολο θα ήταν να πω δημοσίως ότι θα τον έπιανα στα χαστούκια μετά την κίνηση προς το κορίτσι, μόνο και μόνο γιατί είμαι μάνα. Θέλω να πιστεύω ότι η γουρουνιά (υποτιμώ και τα συγκεκριμένα τετράποδα) δεν κακοποιεί μόνον το κορίτσι….κακοποιεί το ίδιο όλους όσοι κάθονται δίπλα του, γιατί θύματα είναι οι και οι σιωπηλοί παρόντες… Και στην τελική, όποιος αποτυγχάνει σαν “αναρχικός”, πιθανόν να κρύβει μέσα του έναν δειλό φασίστα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα