«Είσαι πολύ καλός, δεν μας κάνεις!»

Στην ιστορία θα γραφτεί η απόλυση του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου από τον πάγκο του Απόλλωνα! Ο νεαρός προπονητής έμεινε δύο εβδομάδες στον πάγκο της «ελαφριάς ταξιαρχίας» και τελικά η διοίκηση αποφάσισε να τον απολύσει, όχι λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων, αλλά λόγω της ιδιαίτερης προπονητικής φιλοσοφίας του!

Συγκεκριμένα, ο Παναγόπουλος παρουσίασε και προσπάθησε να εφαρμόσει ένα πρωτοποριακό προπονητικό σύστημα προκειμένου να θέσει τις βάσεις για μία καλή πορεία τη νέα σεζόν, κάτι απόλυτα φυσιολογικό, αφού η ομάδα δεν προλάβαινε φέτος την άνοδο μετά το λάθος στην Ελευσίνα και τη χρησιμοποίηση έξι ξένων παικτών (λάθος που ώθησε τον Μπάμπη Τεννέ σε παραίτηση).

Θυμίζουμε ότι ο Παναγόπουλος σπούδασε προπονητική απ’ ευθείας και δεν έγινε προπονητής μετά από ποδοσφαιρική καριέρα (όπως οι περισσότεροι) και έχει ούτε ή άλλως ριζοσπαστικό τρόπο εκγύμνασης και προπόνησης, ωστόσο πρώτη φορά ακούμε διοίκηση να μην μπορεί να δεχθεί μία τέτοια πρωτοπόρα τεχνογνωσία και να τη δοκιμάσει στους κόλπους της.

Υπάρχει πάντα η πιθανότητα ο ίδιος ο Παναγόπουλος να έθεσε κάποιους όρους που να μην ήταν δυνατόν να εφαρμοστούν…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα