Είχε «παρελθόν» ο δράστης του φόνου στο Περιστέρι

Έγκλημα με θύμα 51χρονη γυναίκα αποκαλύφθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Περιστέρι, όταν ο δράστης επισκέφθηκε τον ψυχίατρό του και του αποκάλυψε τι έχει διαπράξει.

Ο 45χρονος δράστης ήταν σύντροφος του θύματος και πιθανότατα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης την σκότωσε με χτυπήματα με μαχαίρι. Στη συνέχεια πήγε στο ιατρείο του ψυχιάτρου που τον παρακολουθεί και αποκάλυψε τι είχε συμβεί.

Όπως όμως έγινε γνωστό από την Αστυνομία ο 45χρονος δράστης, δέκα χρόνια πριν, είχε σκοτώσει και τη σύζυγό του και από τότε ήταν τρόφιμος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί.

Τον τελευταίο καιρό έμενε στον ξενώνα του ιδρύματος και τον παρακολουθούσε ψυχίατρος, ενώ έπαιρνε τα φάρμακά του και έβγαινε κάθε μεσημέρι. Στο διάστημα αυτό, όπως προέκυψε από την προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια, είχε συνάψει σχέση με την 51χρονη και την επισκεπτόταν, κατά την έξοδό του, στο σπίτι της.

Ο 45χρονος πήγε το πρωί της Πέμπτης, όπως κάθε μέρα, στο Δαφνί και μίλησε με τον γιατρό του στον οποίο είπε ότι σκότωσε τη σύντροφό του και υπέδειξε το διαμέρισμα όπου διέπραξε το έγκλημα. Ο ψυχίατρος ειδοποίησε την αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι που υπέδειξε ο δράστης βρήκαν τη γυναίκα νεκρή, με τραύματα από μαχαίρι.

Ο 45χρονος δεν προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του και είπε απλώς στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τη φίλη του γιατί του ζήτησε να χωρίσουν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα