Εγκλωβισμένος στη νοοτροπία των παικτών του ο ΠΑΟΚ

Η νέα εντός έδρας γκέλα, αυτή τη φορά με τον ουραγό της βαθμολογίας Πανθρακικό, σήμανε «συναγερμό» στο επιτελείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς η ομάδα αποδεικνύεται ότι πάσχει από τον πλέον ύπουλο «ιό», την κακή νοοτροπία των παικτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, τόσο ο τεχνικός διευθυντής Φρανκ Άρνεσεν, όσο και τεχνικός της ομάδας, Ιγκόρ Τουντόρ, θα έχουν κατ’ ιδίαν, αλλά και συνολικές επαφές με τους παίκτες, ώστε να καταστεί σαφές προς όλους, πως ανάλογα κρούσματα χαλάρωσης δεν θα γίνουν ανεκτά στο μέλλον.

Η γκέλα με τον Πανθρακικό προκάλεσε την αντίδραση και του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος διεμήνυσε στον Φρανκ Άρνεσεν πως έχει το ελεύθερο να «κόψει κεφάλια», ενώ άφησε να διαρρεύσει και μία δυσαρέσκεια για τον Κροάτη προπονητή, τον οποίο κατονόμασε ως υπεύθυνο για τα επαναλαμβανόμενα σημάδια χαλάρωσης που παρατηρούνται από τους παίκτες στη διάρκεια των αγώνων, τα οποία έχουν κοστίσει βαθμούς στην ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ έχει χάσει δώδεκα βαθμούς στο πρωτάθλημα από μικρομεσαίες ομάδες, ενώ έχει νικήσει στο Περιστέρι τον Ατρόμητο και στην Τούμπα Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Τα στοιχεία αυτά αναδεικνύουν το πρόβλημα κακής νοοτροπίας που χαρακτηρίζει ορισμένους παίκτες, αλλά και την αδυναμία του Τουντόρ – τουλάχιστον μέχρι τώρα – να ελέγξει την κατάσταση.

Ο Φρανκ Άρνεσεν θα ξεκαθαρίσει σε όλους ότι μέχρι τον Γενάρη θα κριθούν. Όποιος δεν αλλάξει σκεπτικό, θα αποτελέσει παρελθόν, ενώ δεν αποκλείεται τελικά να τεθεί και θέμα προπονητή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα