Εθνική Πόλο: Φουλ για μετάλλιο στο Καζάν

Πέταξε εκτός την Αυστραλία και προκρίθηκε στον ημιτελικό

Πλώρη για μετάλλιο έβαλε η εθνική ομάδα Πόλο, πετώντας εκτός την Αυστραλία, έστω και στα πέναλτι. Οι Έλληνες διεθνείς προκρίθηκαν στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Καζάν και πλέον έχουν βάσιμες ελπίδες για ένα μετάλλιο και μία τεράστια διάκριση.

Η εξέλιξη του ματς ήταν συγκλονιστική. Η Ελλάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ μέχρι και με δύο γκολ, στην έναρξη του τρίτου οκταλέπτου, όμως με φοβερή κατάθεση ψυχής και ένα σούπερ τέταρτο οκτάλεπτο έστειλε το ματς στα πέναλτι, όπου κυριάρχησε.

Η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε 7-7, με τον Φουντούλη να πετυχαίνει το τέρμα που έστειλε το ματς στα πέναλτι τέσσερα δευτερόλεπτα πριν την λήξη, ενώ ο Φλέγκας στην πρώτη εκτέλεση των Αυστραλών «καθάρισε» δίνοντας ψυχολογία στο ελληνικό σύνολο για την ψυχοφθόρα διαδικασία.

Επόμενος αντίπαλος για την Ελλάδα θα είναι η Κροατία την Πέμπτη (6/8 – 20.30). Σε περίπτωση νίκης, μάλιστα, εκτός απ’ την διεκδίκηση του χρυσού μεταλλίου θα εξασφαλίσουν και το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, που παίρνουν οι δύο φιναλίστ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα