Εικόνες χλιδής: «Φλερτάρει» προς αγορά τη βίλα γνωστού παρουσιαστή η Μενεγάκη

Και ενώ η δικαστική της διαμάχη με τον Γιάννη Λάτσιο για τη βίλα των Μελισσίων συνεχίζεται, αν και οι σχέσεις τους τον τελευταίο καιρό φέρεται να έχουν αναθερμανθεί, η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος συνεχίζουν την έρευνα αγοράς του για το νέο σπίτι που θα στεγάσει την οικογένειά τους και την κοινή τους ζωή.

Το περασμένο Σαββάτο το ζευγάρι βρέθηκε στην περιοχή της Φιλοθέης, όπου μαζί με τον μεσίτη τους επισκέφτηκαν μία πολύ γνωστή βίλα. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» το πολυτελές «παλάτι» που φέρεται να έχουν βάλει στο μάτι η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας δεν είναι άλλο από το σπίτι που στέγασε τα 13 χρόνια γάμου των κουμπάρων της Πέτρου Κωστόπουλου και Τζένης Μπαλατσινού. Το σπίτι αυτό περιήλθε στην τράπεζα από το 2015 και έχει βγει προς πώληση προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Πρόκειται για ένα «παλάτι» 1.242,23 τετραγωνικών μέτρων, σε τέσσερα επίπεδα, που βασίστηκε σε σχέδια του γνωστού αρχιτεκτονικού γραφείου του Τάσου Ζέππου.

Το ακίνητο περιλαμβάνει οικόπεδο περίπου 1,2 στρεμμάτων και πισίνα 69 τετραγωνικών μέτρων. Ανάμεσα στις ανέσεις του ξεχωρίζουν, είναι το υπόγειο των 528 τετραγωνικών, στο οποίο υπάρχει γυμναστήριο και playroom, το ισόγειο συνολικής επιφάνειας 280 τετραγωνικών όπου βρίσκονται η κουζίνα και το καθιστικό, ο 252 τετραγωνικών πρώτος όροφος με τις κρεβατοκάμαρες και ο δεύτερος όροφος 182 τετραγωνικών, με ένα σούπερ άνετο ρετιρέ γραφείο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα